«Динамо» Київ вітають із здобуттям звання чемпіонів України

«Динамо» Київ вітають із здобуттям звання чемпіонів України

Мер Києва Віталій Кличко

- Вітаю «Динамо», яке знову повернуло собі титул чемпіона України! Дякую хлопцям за сильний командний дух та волю до перемоги. Ребров – молодець! Сергію, так тримати! Кияни пишаються вами!

Святослав Вакарчук (музикант)

- «Динамо» Київ – чемпіон України! Вітаю Сергія Реброва та команду із заслуженним першим місцем. Молодці!

Мирон Маркевич (головний тренер ФК «Дніпро»)

- Хочу привітати «Динамо» зі званням чемпіона. Команда рівно провела весь сезон, без зривів, та заслужено виграла перше місце.

«Олімпік» (Донецьк)

- Шановні друзі-суперники! Прийміть наші щирі вітання з нагоди дострокового здобуття вашою командою золотих медалей чемпіонів України сезону-2014/15. Цей успіх «Динамо» – закономірний підсумок кропіткої роботи, високої кваліфікації та професіоналізму тренерів та гравців команди, безмежної відданості футболу й невтомній турботі про клуб його президента та шаленої підтримки вболівальників. Ваш ривок на вершину вітчизняного футболу – чудовий приклад для нашої молодої команди. Бажаємо вам тепер переможної ходи в Лізі чемпіонів.

Також до клубу надійшли привітання з 14-м чемпіонством від президента НОК України Сергія Бубки, президента московського ЦСКА Євгенія Гінера, футбольних клубів БАТЕ (Борисов, Білорусь) та «Мілан» (Італія).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер