«Динамо» – «Кьоніц»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Кьоніц»: останні новини перед грою

Напередодні у динамівців був повністю розвантажувальний день. Зранку вони провели тренування в готелі, спрямоване на розвинення аеробних кондицій, після чого були надані самі собі. Сьогодні же перед обідом команда прогулялася набережною, а вже незабаром вирушить до Marbella Football Center, де відбудеться сьогоднішній поєдинок.

Приємні новини з лазарету – у сьогоднішньому поєдинку зможе взяти участь Андрій Ярмоленко, якого останнім часом турбував біль у спині. Також звертає на себе увагу дебют у складі нашої команди новачка Тамаша Кадара, який приєднався до «біло-синіх» уже по ходу другого збору.

Повністю склад «Динамо», який розпочне сьогоднішню зустріч із перших хвилин, виглядає наступним чином: Коваль, Бурда, Очигава, Хачеріді, Кадар, Корзун, Рибалка, Федорчук, Ярмоленко, Громов, Мораес.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Кьоніц» розпочнеться о 17:00 за київським часом. У прямій трансляції цю гру ви зможете побачити на офіційному клубному каналі у YouTube та в офіційному мобільному додатку.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер