«Динамо» - «Копенгаген»: новини в день гри

«Динамо» - «Копенгаген»: новини в день гри

Традиційно найцікавішим для вболівальників є питання, у яких формах проведуть гру команди. У присутності головного арбітра зустрічі, Халіла Умута Мелєра з Туреччини було затверджено, що динамівці зіграють у домашньому комплекті форми білого кольору, наш воротар – у салатовому. Наші гості з Данії зіграють у своєму резервному, третьому комплекті форми бургундського кольору, голкіпер «Копенгагена» - у блакитному. Арбітр проведе зустріч у жовтій футболці та чорних шортах.

Квитки

У день гри у продажу залишаються квитки наступних цінових категорій: 60, 120, 250, 300, 400, 500, 800 та 1000 гривень.

Квитки можна придбати в касах на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська», а також у касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Крім того, у день матчу працює додаткова каса на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку «бессарабських воріт»). Каси будуть відчинені до завершення першого тайму. 

Закликаємо не купувати квитки у перекупників або в неофіційних точках продажу. Наголошуємо, що найлегший спосіб придбати квитки – онлайн на сайті партнера клубу, компанії Esport, де ви самостійно можете обрати місця.

Нагадаємо, що відвідувачі матчів на «Олімпійському» тепер не мають потреби роздруковувати квитки, придбані в Інтернеті. На стадіоні працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів. Це стало можливим завдяки партнерству нашого клубу з НСК «Олімпійський», компанією Favorit Sport і квитковим оператором Esport.

Увага! Люди з першою групою інвалідності мають право на отримання безкоштовного квитка в касах біля станції метро «Олімпійська» за умови пред’явлення посвідчення. Що стосується вболівальників на візках, то безкоштовні квитки надаються також особам, що їх супроводжують.

Паркінг

У день матчу доступ на паркінг НСК «Олімпійський» матимуть лише відвідувачі з відповідними перепустками. Якщо у вас немає парк-пасу, нагадуємо про можливість скористатися підземним паркінгом «Троїцький». Паркінг працює цілодобово та знаходиться поруч зі стадіоном (метро Олімпійська, заїзд із вулиці Фізкультури, біля готелю Park Inn). Деталі: +380673246089, +380443920778.

Зміни в роботі метрополітену

У день матчу КП «Київський метрополітен» посилить заходи безпеки. Перед початком матчу та з 23.45 можливе обмеження на вхід пасажирів станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого».

У цей день метро працюватиме на годину довше. Останній поїзд вирушить із центру міста о 01.15.

Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажиропотоку на платформах станцій.

Нагадаємо, ворота «Олімпійського» будуть відкриті з 20:00. Стартовий свисток пролунає о 22:00.

До зустрічі на стадіоні!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер