“Динамо” – “Кривбас”. Післяматчова прес-конференція

“Динамо” – “Кривбас”. Післяматчова прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер “Динамо”:

-Від’їзд багатьох гравців до національний збірних створив певні труднощі при підготовці до гри. Усі футболісти по-різному тренувалися, провели на полі різну кількість хвилин і по поверненню до Києва у нас практично не було часу для збалансування складу. У деяких моментах це позначилося на зіграності та розумінні один одного.

Можливо, “вплинула” і якість поля. Маю на увазі гарний стан газону, адже в цьому році грати та тренуватися на подібного рівня полі нам ще не доводилося. Тому щоб звикнути до зеленої трави нам також потрібен був певний час.

Готуючись до гри ми переглянули статистику зустрічей “Кривбасу” і практично в половні виїзних матчів наш суперник грав “на нуль”. Це говорить по надійні дії оборони та використання контратак. До реальних можливостей взяття наших воріт справа не доходила. Це гарний показник, але з іншого боку ми не реалізували дуже багато вигідних моментів біля воріт суперника. Це дозволило зберегти інтригу до самого кінця зустрічі.

Сьогоднішня перемога для “Динамо” дуже важлива. Тепер в нас є кілька днів для підготовки до наступної гри (з “Волинню” 8-го травня, - прим.авт.).

-Як ведуть себе легіонери, які не потрапляють до основного складу першої команди і періодично виступають за “Динамо-2”?
-Ми з самого початку, будуючи нашу роботу, прибрали межу між легіонерами та українськими гравцями. Триває нормальна конкуренція і якщо футболіст задовільняє поставленим вимогам, демонструючи певний рівень гри, він обов’язково буде грати в основі.

-Як здоров’я у Сергія Федорова та Ласло Боднара?
-Сергій вже йде на поправку й найближчим часом долучиться до тренувань з основним складом. Боднару незабаром доведеться прооперуватися на пахових кільцях і в цьому сезоні, скоріш за все, на полі його ми вже не побачимо.

* * *

Олександр Іщенко, головний тренер “Кривбаса”:

-На гру з “Динамо” в Києві випустили велику кількість гравців оборонного плану, більшу, ніж ми це робимо зазвичай в матчах з іншими суперниками. Перед футболістами поставав завдання не дати супернику “розбігатися”, зіграти комбінаційно. Виконати повністю це не вдалося. Були провали в обороні, які дещо пов’язані з дискваліфікацією та травмами гравців даного амплуа. При переході від оборони до атаки не вистачало швидкості і за виключенням одного “напівмоменту” в першому таймі воротам суперника ми більше не загрожували.

Не можу звинувачувати хлопців у нестаранні на полі. Ми зіграли так, як дозволило нам київське “Динамо”.

-Що ваша команда може протиставити “Шахтареві” в наступному турі?
-Порівняно з сьогоднішньою грою ми переглянемо тактику, не випускаючи на поле таку кількість гравців у лінії оборони. Спробуємо більше атакувати, шукаючи шляхи до воріт суперника. В усіх попередніх іграх з нами жоден з опонентів не мав великої переваги. Незадоволення викликає командна гра, яка зараз найгірша за весь час мого перебування на посту головного тренера. Але складати руки не варто. Спробуємо вже найближчим часом повернути “Кривбасу” авторитет “колючої” та непоступливої команди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер