»Динамо» – «Кривбас». Початок матчу о 19:00

»Динамо» – «Кривбас». Початок матчу о 19:00

Після матчів національних та молодіжних збірних у Юрія Сьоміна залишалося дві доби і два тренування, щоб зрозуміти, на кого з майже двох дюжин гравців він може розраховувати в матчі з «Кривбасом».

Поки грали збірні, з динамівського лазарету вийшли практично всі травмовані. У загальній групі знову тренуються Мілевський, Михалик та Ель Каддурі, їхній стан тренери могли оцінити в контрольних матчах із молодіжним складом. У строю Алмейда, який пролежав кілька днів із високою температурою. З Англії повернувся Андрій Шевченко. Нападник за сімейними обставинами відпросився у тренерів збірної України, пропустивши матч з Італією, і тепер готовий зіграти проти «Кривбасу».

Суперник «Динамо» – криворізький «Кривбас» – незважаючи на солідне кадрове підсилення проводить свій не найуспішніший сезон. Підопічні Юрія Максимова спочатку планували замахнутися на місце в десятці найкращих, але тепер вимушені боротися за збереження прописки в еліті. Набрані в матчі з «Динамо» очки стануть для криворожан хорошою підмогою.

Обслуговувати зустріч буде арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. У нинішньому сезоні одесит працював на вісьмох матчах вищого ешелону, в тому числі і двох за участю «Динамо». Обидва поєдинки пройшли на стадіоні ім. Валерія Лобановського – в четвертому турі «біло-сині» розійшлися миром із дніпропетровським «Дніпром» (0:0), а в 19-му переграли кримський «Севастополь» (2:0). Допомагати головному рефері на лініях будуть асистенти арбітра національної категорії – Сергій Возняк (Миколаїв) та Валерій Давидов, який представляє Кременчук.

Матч 23-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Динамо» – «Кривбас» відбудеться в суботу, 2-го квітня, в Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 19:00. Пряму трансляцію зустрічі дивитеся на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер