“Ворскла” – “Динамо”. Післяматчова прес-конференція

“Ворскла” – “Динамо”. Післяматчова прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер "Динамо":

- Переглянувши деякі матчі за участю "Ворскли", ми анітрохи не сумнівались, що гра буде саме такою - самовідданою, агресивною. Тому найголовнішим було - не поступитися в цих компонентах, зробити якомога менше помилок. Але на такому полі це нереально, адже не можна сподіватися на творчу та комбінаційну гру. Тому на перший план вийшла фізична готовність.

Для "Динамо" це був один із найважчих матчів в другому колі. У порівнянні з минулим роком, "Ворскла" змінилася в кращий бік. Відчувається, що є справжній колектив. Я не сумніваюсь, що ця команда залишиться у вищій лізі.

- Олексію Олександровичу, вам не здається, що "Динамо", яке було раніше візитівкою вітчизняного футболу, нині вирізняється лише грубістю?
- Але ж у таких матчах єдиноборства та боротьба виходять на перший план. А єдиноборства мають на увазі порушення правил. Адже не завжди вдається без порушення правил відібрати м'яч. У когось більше майстерності, у когось - менше. Так, була боротьба, але грубої гри, відверто кажучи, я не побачив.

- Чому Мелащенко не з'являється в "основі"?
- На жаль, Сашко нині не може на рівних конкурувати з гравцями, які виходять в "основі". Але ми знаємо його позитивні якості й сподіваємось, що він себе ще покаже.

- Як вам суддівство?
- Я ніколи не обговорюю цю тему. Я ще не бачив жодної прес-конференції, де б обидва тренери сказали, що їх все влаштовує.

* * *

Андрій БАЛЬ, головний тренер "Ворскли":

- Після гри я подякував своїм хлопцям за гру. Налаштовувати футболістів на цей поєдинок навряд чи було варто, адже ранг матчу та суперника говорив сам за себе. Мені гра сподобалась, бо напруга трималась до останньої хвилини матчу. Єдине, на що треба буде звернути увагу, - варто поговорити з гравцями про дотримання дисципліни при виконанні стандартів. Якщо ми й надалі рухатимемося в цьому напрямку, то в наступному сезоні будемо вирішувати більш серйозні завдання.

- Не боїтеся, що в міжсезонні ваші найкращі виконавці опиняться в інших клубах?
- Все залежатиме від клубного керівництва. Який же тренер захоче віддавати класних гравців? Але якщо у них будуть вигідні пропозиції, хто ж їх втримає? Футбол нині - це бізнес.

Газета "Український футбол".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер