«Динамо» – «Легія»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Легія»: останні новини перед грою

Гра проти варшавської «Легії» відбудеться в містечку Ла Кала де Міхас, що також знаходиться на узбережжі Коста дель Соль в півгодини їзди від готелю Don Pepe, в якій зупинилися динамівці. Грати нашим хлопцям доведеться, можна сказати, на «чужому» поле, адже Міхас є резиденцією польського клубу.

Учора наші суперники провели свій перший спаринг на другому зборі й поступилися румунському клубу «Оцелул» – 0:2 (голи: Cіргі 34, Маркіньос, 38).

Гру (епізод на фото) підопічні Хеннінга Берга провели в такому складі: Косьяк, Берешинські, Досса Жуніор, Астис, Бржишські, Врдольяк, Лукасик, Кухарчик (Гільєрме, 61), Радович (Пінто, 76), Ояма, Двалішвілі (Аугусто, 69).

Сьогоднішня зустріч розпочнеться о 16:30 за місцевим часом (17:30 за київським). Динамівці зіграють у комплекті білого кольору, а варшавяни зеленого.

Сонце в день гри, за прогнозом www.sinoptik.ua, буде рідко виринати з-за хмар. Дрібний дощ, який розпочнеться в другій половині дня, посилиться до вечора. Температура повітря на момент початку зустрічі складе + 15°C

Усі подробиці майбутнього контрольного матчу ви зможете дізнатися на офіційному сайті «Динамо» Київ. Залишайтеся з нами!

www.fcdynamo.kiev.ua

* верхнє фото А.Лукацького, всередині www.legia.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер