«Динамо» – «Ліферінг» – 1:3. Поразка після двох перемог

«Динамо» – «Ліферінг» – 1:3. Поразка після двох перемог

Тренерський штаб «Динамо» традиційно використав два різних склади в кожному з таймів. Приємною новиною стало повернення до ігрового ритму Жуніора Мораеса, який змушений був пропустити кілька днів, у тому числі й два ігрових, через спазм м’яза. Бразилець вийшов у стартовому складі та, розташувавшись на вістрі атаки, традиційно активно провів відведений йому час.

Австрійці, незважаючи на те, що представляють нижчий дивізіон своєї країни, постали доволі добротним колективом. Із перших хвилин суперник пресингував динамівців та за першої ліпшої нагоди намагався турбувати Бущана, от тільки Георгій діяв надійно. Біля протилежних воріт так само було гаряче. І якщо вихід до воріт Мораеса та його неточний удар стали лише тривожним дзвіночком, то на 27-й хвилині «біло-сині» домоглися свого. Після навісу Гармаша до штрафного майданчика хтось із гравців «Ліферінга» заблокував м’яча рукою, й арбітр призначив пенальті. До позначки підійшов Ярмоленко та чітко реалізував нагоду – воротар, хоч і вгадав напрямок удару, до м’яча не дотягнувся.

На останніх хвилинах першого тайму команди обмінялися небезпечними моментами. У динамівців відзначитися міг Тимчик, із дальнім ударом якого воротар упорався з великими труднощами, а перед самою перервою вже Корзун, який діяв на незвичній для себе позиції центрального захисника, заблокував удар по порожніх воротах, коли вже Бущан був безсилий урятувати команду.

Із поновленням гри футболісти «Ліферінга» відразу пішли вперед і швидко домоглися свого – Хайдара наважився на удар здалеку, поціливши точно в нижній кут воріт. Незабаром прикрий епізод стався з Михайличенком – зазнавши травми, він змушений був достроково залишити поле, а у гру повернувся Тимчик. Тим часом австрійці вирішили не задовольнятися нічийним результатом та продовжували шукати щастя біля воріт «Динамо». Наслідком такої активності австрійців стали ще два голи – спочатку Стурм вдало зреагував на невдалу спробу когось із динамівських захисників вибити м’яча та в падінні поцілив у ворота, а на останній хвилині швидку контратаку завершив точним ударом із меж штрафного майданчика Грабовач. Що стосується динамівців, то у другому таймі з небезпечних моментів можна згадати хіба що нагоду Яремчука, якого до воріт вивів Циганков, однак воротар зреагував на удар Романа.

У підсумку, матч завершився з рахунком 1:3 на користь «Ліферінга» – перша поразка «Динамо» на тренувальному зборі в Іспанії.

1-й збір у Іспанії. 3-й контрольний матч

25.01.2017. Марбелья, Муніципальний стадіон

«Динамо» (Київ, Україна) – «Ліферінг» (Австрія) – 1:3 (1:0).

«Динамо» (1 тайм): Бущан – Віда, Тимчик, Антунеш, Шепелєв – Гармаш, Буяльський, Гонсалес, Корзун, Ярмоленко (к) – Мораес.

«Динамо» (2 тайм): Рудько – Морозюк, Хачеріді, Лук’янчук, Михайличенко (Тимчик, 55) – Рибалка – Сидорчук, Громов, Циганков, Бєсєдін – Яремчук.

«Ліферінг» (стартовий склад): Лоуренс, Горзель, Хайдара, Окугава, Мейсл, Філіп, Карік, Текір, Інголіч, Лугонья, Даббур.

Голи: Ярмоленко (27, з пенальті) – Хайдара (47), Стурм (78), Грабовач (90).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер