«Динамо» – «Реал Баломпедика Ліненсе»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Реал Баломпедика Ліненсе»: останні новини перед грою

Суперником команди Сергія Реброва стане представник Сегунди Б «Реал Баломпедика Ліненсе».

Спочатку планувалося, що зустріч відбудеться у місті Лос-Барріос, розташованому в сорока хвилинах їзди від готелю Kempinski Bahia. Однак погода, яка всі попередні дні радувала динамівців, внесла свої корективи – через імовірність сильних опадів у Лос-Барріосі гру було вирішено провести на одному з полів Футбольного центру Марбельї.

Вранці в день гри «Динамо» провело тренування. Після обіду та відпочинку за годину до гри автобус із гравцями вирушить до Футбольного центру. Оскільки відстань до нього невелика, установку на гру, а також розігріваючий масаж, розтирку гравців, які вийдуть на поле у стартовому складі, заплановано провести в готелі.

Перший тайм «Динамо» проведе таким складом: Бущан – Морозюк, Данило Сильва, Ягодінскіс, Бурда – Петрович – Мякушко, Мігель, Андрієвський, Калитвинцев – Мораес.

У другому таймі очікується вихід на поле наступних виконавців: Рудько – Віда, Хачеріді, Драгович, Антунеш – Рибалка – Гонсалес, Гармаш, Буяльський, Гусєв – Теодорчик. Також у запасі на цю гру Яремчук.

Пряму трансляцію матчу покаже наш клубний канал в YouTube. Початок гри – о 18:00 за київським часом.

Copyright © 2016FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер