»Динамо» – «Літекс»: арбітри з Англії

»Динамо» – «Літекс»: арбітри з Англії

Комітет арбітрів УЄФА визначився з кандидатурами суддів, які будуть обслуговувати повторні поєдинки раунду плей-офф Ліги Європи УЄФА, в тому числі й матч між «Динамо» та «Літексом».

Головним рефері поєдинку призначено 28-річного Стюарта Еттвелла (Stuart Attwell) з Англії. У серпні 2007 року Еттвелл дебютував у Лізі 2 (четверта за рангом в Англії), а вже за рік – у Прем'єр-лізі, ставши наймолодшим арбітром, якому довірили обслуговувати матчі вищого ешелону. Категорію ФІФА отримав у 2009 році, а в липні 2010-го впродовж трьох тижнів працював на матчах японського чемпіонату в рамках програми обміну арбітрами між J -Лігою та Прем'єр-лігою.

На рахунку Еттвелла поки що не так багато матчів єврокубків, в основному Стюарт залучався до обслуговування матчів юніорських та молодіжних збірних. Так, зокрема, у 2009 році в рамках кваліфікації на Євро-2011 (U-21) зафіксував виїзну перемогу збірної України над бельгійськими однолітками (2:0). Нинішнього сезону англієць уже працював на матчі 2-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між «Штурмом» та «Відеотоном» (2:0).

Допомагати Еттвеллу будуть його співвітчизники – Майкл Малларкі (Michael Mullarkey) та Стюарт Барт (Stuart Burt). Функції резервного арбітра покладені на Джона Мосса (John Moss).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер