»Динамо» – «Літекс». Початок матчу о 20:00

»Динамо» – «Літекс». Початок матчу о 20:00

Для виходу до групового турніру Ліги Європи «Динамо» залишається зробити один крок. Не таке завдання перед собою ставили гравці та тренери ще місяць тому, але, програвши у кваліфікації Ліги чемпіонів, тепер потрібно реабілітуватися в другому за ранком євротурнірі.

Виїзна перемога з рахунком 2:1 – зовсім не гарантія впевненої перемоги «Динамо» у двохматчевому протистоянні в єврокубках. Ще свіжі в пам'яті матчі з «Ольборгом» та «Дрогедою» в кваліфікації Ліги чемпіонів, в яких динамівці в домашній зустрічі ціною неймовірних зусиль спромоглися звести результат до потрібного.

Як зазначив Юрій Сьомін, головна його проблема напередодні матчу – велика кількість травмованих. Одужав лише Єременко, а ось у Ніновича шансів зіграти практично немає. На передматчевому тренуванні Мілош вийшов на розминку, після якої продовжив займатися за окремою від загальної групи програмою. Також не беруть участі в підготовці до матчу Шевченко, Гусєв, Алмейда, Михалик, Кравець, Ель Каддурі.

Завершення нинішнього тижня буде для динамівців дуже складним. Сьогодні необхідно забезпечити вихід до групового раунду Ліги Європи, незважаючи на досягнуту перевагу в першій зустрічі сил для цього доведеться докласти предостатньо, а в неділю на команду чекає складний виїзд до Дніпропетровська та гра з розсердженим від невдач «Дніпром». Цікаво, що після матчу з «Літексом» гравці заїжджають на базу в Кончі-Заспі, у п'ятницю вранці в розпорядку однієї групи відновлювальні процедури, а в іншої тренування.

Обслуговувати матч «Динамо» – «Літекс» буде 28-річний Стюарт Еттвелл з Англії. На рахунку Еттвелла поки що не дуже багато матчів єврокубків, в основному він залучався до ігор юніорських та молодіжних збірних. Так, зокрема, у 2009 році в рамках кваліфікації на Євро-2011 (U-21) зафіксував виїзну перемогу збірної України над бельгійськими однолітками (2:0). Допомагати Еттвеллу будуть його співвітчизники – Майкл Малларкі та Стюарт Барт. Функції резервного арбітра покладені на Джона Мосса.

Нагадаємо, матч-відповідь плей-офф Ліги Європи «Динамо» – «Літекс» (Ловеч, Болгарія) відбудеться в четвер, 25 серпня, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 20:00. Пряму трансляцію поєдинку дивіться на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер