«Динамо» Лобановського як символ України

«Динамо» Лобановського як символ України

Вони дивилися фільм у компанії футболістів київського «Динамо» - від першої команди до юнацької, тренерів, ветеранів клубу.

Усі вони відзначили безсумнівну цінність, значимість картини для розвитку здорового суспільства.

Леонід Кравчук, Президент України в 1991 - 1994 рр.:

- Цікаво подивитися фільм про людину, закохану в життя, закохану у свою справу, для якої футбол - не просто гра, а майстерність, мистецтво! Він робив усе для того, щоб ця майстерність передавалася іншим людям, щоб вони так само захоплювалися футболом, як і він.

Віктор Ющенко, Президент України в 2005 - 2010 рр.:

- Думаю, такі картини сприяють вихованню характеру мільйонів людей. Ми пишалися цією командою. Звичайно, ми свого часу не відчували того підтексту, про який говоримо сьогодні. Інша справа - старше покоління, адже тоді було небагато способів національної ідентифікації, вираження національної приналежності. Згадайте будь-який матч київського «Динамо» та московського «Спартака». Це було не лише змагання на футбольному полі, але й політичне протистояння. Безумовно, футбол формує наше життя далеко за межами виключно спорту.

Петро Порошенко, Президент України:

- Зараз нам, як ніколи, потрібні такі фільми. Фільми про нашу державу, про наш народ та команди, про перемоги українців та наш нескорений дух!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер