«Динамо» – «Лудогорець»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Лудогорець»: останні новини перед грою

Зранку в день гри погода суттєво погіршилася. Замість яскравого сонця небо затягнулося хмарами, накрапував дощ, час від часу посилюючись. Але цей неприємний факт не завадив динамівцям, як зазвичай у день матчів, провести ранкове тренування.

Ті футболісти, які відіграли більшу частину матчу з «Астрою», розім’ялися та отримали можливість пограти в улюблену гру – теніс-бол. Справжні пристрасті точилися на майданчику, де зійшлися Рибалка та Буяльський із одного боку й Ярмоленко та Сидорчук з іншого. Боротьба була настільки безкомпромісною, що одного разу навіть не витримала сітка, натягнута між стійками, й хлопці власноруч лагодили її.

Що стосується іншої групи футболістів, то після розминки вони взяли участь в естафеті з бар’єрами, стійками та фішками. Також перевірялася реакція футболістів, адже в процесі виконання вправи Рауль Ріанчо підіймав фішку, й залежно від того, жовтого чи червоного кольору вона була, гравець мав бігти в правий чи лівий бік.

Потім динамівці пограли у квадрат, а завершилося заняття знову ж таки відпрацюванням завершальних ударів після подач із флангів. Відзначимо, що разом із усіма займалися Олег Гусєв, який пропустив учорашній матч, а також Данило Сильва – бразилець не грав проти «Астри» через проблеми з гомілкостопом.

Стартовий склад на матч із «Лудогорцем» буде наступним: Рудько, Бетао, Данило Сильва, Селін, Цуріков, Харатін, Мігель, Беланда, Гусєв, Калитвинцев, Теодорчик.

Матч «Динамо» – «Лудогорець» відбудеться на одному з полів тренувального центру Марбельї. Початок гри – о 17:00 за місцевим часом. На момент початку матчу прогнозується малохмарна погода з невеликим дощем, температура повітря +11ºC.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер