«Динамо» - «Лугано»: новини в день гри

«Динамо» - «Лугано»: новини в день гри

Уранці в день гри на НСК «Олімпійський» відбулася нарада з організаційних питань за участі служб, задіяних у проведенні матчу.

Квитки

На нараді було озвучено, що за попередніми прогнозами на матчі очікується близько 20 тисяч глядачів. Буде своя підтримка й у гостей, щоправда не надто численна - усього 30-35 уболівальників. 

У день гри в касах та онлайн усе ще можна придбати квитки практично всіх цінових сегментів, від 60 до 1000 гривень. 

Квитки можна придбати в касах на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська», а також у касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Крім того, у день матчу працює додаткова каса на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку «бесарабських воріт»). Каси будуть відчинені до завершення першого тайму. 

Закликаємо не купувати квитки у перекупників або в неофіційних точках продажу. Наголошуємо, що найлегший спосіб придбати квитки – онлайн на сайті партнера клубу, компанії Esport, де ви самостійно можете обрати найзручніші місця.

Нагадаємо, що відвідувачі матчів на «Олімпійському» тепер не мають потреби роздруковувати квитки, придбані в Інтернеті. На стадіоні працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів. Це стало можливим завдяки партнерству нашого клубу з НСК «Олімпійський», компанією Favorit Sport і квитковим оператором Esport.

Технології для арбітрів

У цьому матчі буде задіяна система автоматичного визначення гола (Goal-line technology). Ця система передає головному арбітру зустрічі миттєвий сигнал у разі, якщо проекція м’яча повністю перетнула лінію воріт. Сповіщення арбітр отримує на спеціальний наручний годинник. 

Синхронізація часу початку матчів

Оскільки в групі В інтрига збереглася до заключного туру, і розподіл путівок до плей-оф турніру залежить від результатів обох матчів шостого туру, поєдинки «Динамо» – «Лугано» та «Копенгаген» – «Мальме» розпочнуться одночасно, секунда в секунду.

Це зроблено УЄФА для того, аби всі команди, які претендують на вихід до плей-оф («Копенгаген», «Мальме» та «Динамо») перебували в рівних умовах.

Форма команд

Серед інших питань було затверджено, у формі яких кольорів проведуть матч суперники. Динамівці вийдуть на поле у своїй домашній білій формі, воротар - у жовтій. Гості зіграють у чорній формі, голкіпер - у зеленій. 

Вхід для дітей

Вхід для дітей до 7 років (включно) у супроводі дорослих безкоштовний без надання окремого місця та за пред'явлення копії свідоцтва про народження.

Паркінг

У день матчу доступ на паркінг НСК «Олімпійський» матимуть лише відвідувачі з відповідними перепустками. Якщо у вас немає парк-пасу, нагадуємо про можливість скористатися підземним паркінгом «Троїцький». Паркінг працює цілодобово та знаходиться поруч зі стадіоном (метро Олімпійська, заїзд із вулиці Фізкультури, біля готелю Park Inn). Деталі: +380673246089, +380443920778.

Зміни в роботі метрополітену 

У день матчу можливі деякі зміни в роботі столичного метрополітену. Перед початком гри можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції «Олімпійська». Після її закінчення, з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, можливе обмеження на вхід станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого». Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажирів на платформах станцій.

Нагадаємо, ворота «Олімпійського» відкриваються за дві години до стартового свистка. До зустрічі на стадіоні!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер