«Динамо» - «Маккабі»: передматчеві заходи

«Динамо» - «Маккабі»: передматчеві заходи

У вівторок, 8-го грудня 2015 р., напередодні матчу групового етапу розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2015/2016 між командами ФК «Динамо» (Київ) та ФК «Маккабі» (Тель-Авів), у конференц-залі тренувальної бази ФК «Динамо» (Київ) в Кончі-Заспі о 18:20 відбудеться прес-конференція головного тренера ФК «Динамо» (Київ) Сергія Реброва та гравця команди.

О 18:50 розпочнеться відкрите тренування команди (відкрите для ЗМІ перші 15 хвилин). Від стадіону НСК «Олімпійський» о 17:20 вирушить автобус для журналістів на тренувальну базу «ФК «Динамо» (Київ) в Кончі-Заспі.

Прес-конференція головного тренера команди «Маккабі» Славіши Йокановича та гравця команди розпочнеться о 16:30 у вівторок, 8-го грудня, в конференц-залі НСК «Олімпійський» (вхід західні ворота 5). О 17:00 стартує відкрите тренування команди (відкрите для ЗМІ перші 15 хвилин).

У вівторок, 8-го грудня, у конференц-залі стадіону «Динамо» імені В.В.Лобановського, з 14:00 до 15:30 буде проводитися видача акредитаційних карток на поєдинок ФК «Динамо» (Київ) – ФК «Маккабі» (Тель-Авів). 

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер