«Динамо» – «Малага»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Малага»: останні новини перед грою

Суперник у «біло-синіх» більш ніж серйозний – іспанська «Малага», яка наразі посідає десяте місце в чемпіонаті Іспанії.

Уранці в день гри футболісти, які перебувають на зборі, були поділені на дві групи. Одна вирушила до Marbella Football Center, де провела повноцінне тренування. Серед них був і Андрій Ярмоленко, який напередодні отримав відпочинок від тренерського штабу. Інші ж гравці залишилися в готелі та вирушили на прогулянку по набережній поруч із місцем дислокації.

У зв’язку з дальнім виїздом до Малаги (в дорозі футболісти проведуть приблизно годину), динамівська делегація вирушить із готелю за дві години до початку матчу. Перед цим у конференц-залі готелю тренерський штаб проведе установку на гру.

Як повідомляє офіційний сайт «Малаги», сьогодні вранці іспанська команда провела півторагодинне тренування. До загальної групи повернувся основний голкіпер Карлос Камені, який мав пошкодження, а от Атсу, Хуанкар та Чорі займалися за окремою програмою. Також до роботи з першою командою було залучено кількох дублерів. Повідомляється, що спаринг із київським «Динамо» буде закритим для глядачів.

Нагадаємо, що матч «Динамо» – «Малага» відбудеться на Атлетичному стадіоні у Малазі. Початок – о 19:30 за київським часом. Пряму трансляцію спарингу ви зможете подивитися на каналі Динамо Київ у Youtube.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер