«Динамо» – «Малага»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Малага»: останні новини перед грою

Напередодні зустрічі з «Малагою» «Динамо» провело дві контрольні гри. Підопічні Олега Блохіна поступилися польській «Легії» з рахунком 0:1, а також перемогли шведський «Ельфсборг» (2:1) у поєдинку, що тривав лише один тайм через негоду. Голи тоді забивали Андрій Ярмоленко та Артем Кравець.

Свій останній матч у чемпіонаті Іспанії «Малага» провела 8 лютого в Мадриді, куди невдало з'їздила в гості до місцевого «Райо Вальєкано» (1:4).

«Райо Вальєкано» – «Малага» – 4:1

«Малага»: Кабальєро, Анхелері, Серхіо Санчес, Феррейра, Антуньєш, Камачо, Педро Моралес (Дардер, 46), Самуель, Пабло Перес (Касадо, 46), Амрабат, Хуанмі (Яковенко, 68)

Гол: Яковенко (72).

Головний тренер малажан Бернд Шустер заявив, що проти «Динамо» зіграє змішаний склад. Що стосується киян, то в останні кілька днів окремо від загальної групи працювали захисник Євген Хачеріді, півзахисник Джермейн Ленс та нападник Дьємерсі Мбокані. Тому участь цієї трійки футболістів у грі з «Малагою» під великим питанням.

На зустріч із «Малагою» «Динамо» підготувало білий комплект форми. Що стосується суперника «Динамо», то вони ще мають обрати між біло-синьою, темно-синьою та помаранчевою формами.

У день матчу в Малазі прогнозується похмура погода з невеликими опадами. О 19:00 за київським часом можливий дощ. Повітря прогріється до +14 градусів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер