«Динамо» - «Мальме»: новини в день гри

«Динамо» - «Мальме»: новини в день гри

О 19:55 головний арбітр зустрічі Александар Ставрєв із Північної Македонії дасть старт грі «Динамо» проти шведського «Мальме». Гості прибули до Києва чартерним рейсом напередодні та провели тренування на «Олімпійському». Динамівці своє передігрове тренування традиційно провели на НТБ «Динамо»

Уранці в день матчу на стадіоні відбулася організаційна нарада. Крім інших питань було затверджено, у формі яких кольорів зіграють команди. «Динамо» проведе матч у домашній білій формі (воротар - у жовтій), а наші гості зі Швеції - у темно-синій (голкіпер - у червоній). 

Унікальним сьогодні буде гімн Ліги Європи, який лунає перед кожним матчем цього турніру, вірніше його виконання. Для вболівальників на «Олімпійському» його наживо виконає український електронний струнний квартет ASTURIA. Дівчата відомі тим, що так само виконували гімн Ліги чемпіонів перед фінальним матчем цього турніру в минулому сезоні, який відбувся в Мадриді. Це принесло квартету світову славу навіть серед футбольних уболівальників, а сьогодні їх наживо почують і київські шанувальники футболу. 

До слова, це ще одна причина приходити на стадіон завчасно. Ворота «Олімпійського» відкриваються для глядачів за дві години до стартового свистка. Квитки на матч на будь-який сектор ще наявні у продажу. Їхня ціна - від 60 до 1000 гривень. Придбати їх сьогодні можна в касах на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська», у касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського, а також у додатковій касі на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку станції метро «Палац спорту»). Для тих, хто все ж буде спізнюватися на початок матчу, повідомляємо, що каси працюватимуть до завершення першого тайму. 

Нагадаємо також про найзручніший спосіб придбання квитків - онлайн на сайті партнера нашого клубу, компанії ESPORT. Наголошуємо, що відвідувачі матчів на «Олімпійському» не мають потреби роздруковувати квитки, придбані онлайн. На вході «Північний 2» (з боку станції метро «Палац спорту») та вході «Західний 4» (зі сторони станції метро «Олімпійська») працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів.

Якщо ви плануєте добиратися до стадіону на власному авто, майте на увазі, що в день матчу доступ на паркінг НСК «Олімпійський» матимуть лише відвідувачі з відповідними перепустками. Якщо у вас немає парк-пасу, нагадуємо про можливість скористатися підземним паркінгом «Троїцький». Паркінг працює цілодобово та знаходиться поруч зі стадіоном (метро Олімпійська, заїзд із вулиці Фізкультури, біля готелю Park Inn). Деталі: +380673246089, +380443920778. 

А якщо ви вирішили обрати для поїздки на стадіон метро, де віднедавна завдяки компанії Favorit Sport можна побачити красиві вагони із зображенням Віктора Циганкова, майте на увазі, що можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції «Олімпійська» перед початком матчу та станцій «Олімпійська», «Палац спорту» і «Площа Льва Толстого» після його закінчення. 

Чекаємо вас на стадіоні! Давайте разом розпочнемо груповий етап Ліги Європи з перемоги! 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер