«Динамо» - «Манчестер Сіті»: останні новини перед грою

«Динамо» - «Манчестер Сіті»: останні новини перед грою

Напередодні команди провели свої передматчеві тренування, «Манчестер Сіті» - на «Олімпійському», а «Динамо» - на своїй заміській базі в Кончі-Заспі.

Не менш важливі заходи з підготовки до матчу напередодні чекали й на служби, задіяні в забезпеченні порядку та безпеки на стадіоні під час гри. У вівторок вони провели організаційну нараду під проводом офіцера безпеки УЄФА.

А вранці в день гри відбулася вже традиційна організаційна нарада, яку провів делегат матчу Кристіан Мутшлер. На ній також обговорювалися й питання безпеки.

У зв'язку з проведенням матчу підвищеного ризику правоохоронці посилять заходи безпеки в центральній частині міста.

Співробітники Головного управління Національної поліції в місті Києві разом із військовослужбовцями Національної гвардії України посилять наряди в центральній частині столиці. На вулицях міста будуть нести службу понад 2000 правоохоронців, включаючи спецпідрозділи, вибухотехніків та кінологічну службу. Окрім того, на самому стадіоні за порядком стежитимуть 780 стюардів.

Крім питань безпеки, на ранковій нараді в день гри були затверджені кольори комплектів форми, в яких команди вийдуть сьогодні на поле. Динамівці зіграють у своїй основній формі білого кольору, голкіпер нашої команди – в зеленому. Гравці «Манчестер Сіті» проведуть зустріч у гостьовому комплекті форми салатового кольору, голкіпер – у фіолетовому. Арбітри будуть працювати в червоних футболках.

Приємна новина для тих уболівальників, які з тих чи інших причин ще не встигли придбати квитки на матч – станом на ранок середи квитки ще були у вільному продажу. Переважно це квитки середньої цінової категорії.

Звісно, не залишаться без підтримки й гості. «Манчестер Сіті» викупив 513 квитків для своїх уболівальників на гостьовий сектор із відведеної квоти в 1600. Ще 200 квитків на VIP-трибуну англійський клуб попросив для своєї делегації. Фанати «городян» прилетіли до Києва шістьма літаками – з Англії, Франції та Нідерландів.

Ультрас «біло-синіх», відреагувавши на заклик клубу, збираються провести зразковий матч. Лідери фан-руху на своїй сторінці у Facebook закликали всіх фанатів утриматися від пронесення на стадіон піротехніки, прийти на стадіон завчасно, а також не займати проходи між фанатськими секторами, оскільки за правилами УЄФА це вважається грубим порушенням, і приймаючий клуб може понести за це серйозне покарання.

Як для цієї пори року, погода сприяє походу на стадіон. На вечір середи синоптики обіцяють температуру повітря +1...+2°С. Щоправда, можливий дрібний дощ зі снігом.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер