»Динамо» – «Манісаспор» – 0:0. Турків відпустили з миром

»Динамо» – «Манісаспор» – 0:0. Турків відпустили з миром

Поєдинок «Динамо» з представником турецької Суперліги, «Манісаспором», вийшов небагатим на гольові моменти. На полі було багато боротьби, команди грішили неточними передачами, що завадило поцілити у ворота одна одної.

У стартовому складі «Динамо» на правому фланзі оборони вийшов Ель Каддурі. Пов'язана подібна міра була з невеликим ушкодженням Данило Сильви, який не зміг узяти участі в матчі. Зазначимо, що Бадр надійно відіграв на своїй позиції, самовіддано борючись навіть за безнадійні м'ячі, тим самим дозволивши супернику створити мінімум небезпеки на своєму фланзі. При цьому й сам охоче йшов до атаки, кілька разів непогано загострюючи ситуацію біля чужого штрафного майданчика.

Упродовж матчу динамівці володіли значною перевагою, довго розігрували м'яча на чужій половині поля, але, починаючи комбінувати, часто необґрунтовано втрачали м'яча. Із перших хвилин наші хлопці притиснули суперника до своїх воріт, але Єременко та Ель Каддурі свої моменти не реалізували. Мали забивати турки, але після ідеального прострілу з правого флангу Макукула, перебуваючи в кількох метрах від порожніх воріт, просто не влучив по м'ячу.

У перерві й по ходу другого тайму Юрій Сьомін зробив кілька замін, у тому числі давши можливість дебютувати й новачку команди Лукману Аруні. На рідній позиції в середині поля нігерієць зіграв надійно, намагаючись не поступатися в жодному з єдиноборств, а також відзначився двома ударами – на жаль, неточними.

Найреальніший же момент для взяття воріт втратив Кравець за п'ять хвилин до завершення поєдинку. Прорвавшись до воріт, Артему в боротьбі із захисником все ж таки вдалося завдати удару з гострого кута – м'яч влучив у поперечину, після чого вилетів у поле. У результаті, цілком справедливі 0:0 – перша нічия «біло-синіх» на зборі в Австрії.

«Динамо» – «Манісаспор» – 0:0.

«Динамо»:
Коваль (Богуш, 46), Діакате, Юссуф (Хачеріді, 46), Ель Каддурі, Попов, Вукоєвич (Корреа, 60), Єременко (Аруна, 63), Нінкович (Алієв, 42), Мілевський (Зозуля, 77), Гусєв (Гармаш, 63), Шевченко (Кравець, 46)

«Манісаспор»: Авчиибай (Караман, 83), Діксон (Ток, 46), Бариш (Езек, 46), Чеклюш (Гюрбюзерол, 62), Акамінко, Йїлмаз, Інчедемир, Гювен (Кае, 62), Гекоглан (Бююк, 58), Чалишкан (Айдин, 76), Макукула (Чевахір, 46; Діавара, 89).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер