«Динамо» – «Металіст»: експертна думка

«Динамо» – «Металіст»: експертна думка

- Яка з команд, на ваш погляд, є головним претендентом на успіх у майбутньої дуелі?

- Можу сказати лише, що втрачати очки «Динамо» вже не може. Кияни точно будуть грати тільки на перемогу.

- Загострення пристрастей буде на рівні команд, які борються за чемпіонство? Або ж «Металісту» зараз вже не до боротьби за золоті медалі?

- Зараз настав такий етап, що кожна гра - чемпіонська. «Динамо», як я вже говорив, втрачати очки не можна, тому потрібно, щоб ці бали втрачали інші колективи. Зрозуміло, що зустріч з «Металістом» - битва за три пункти і за шанс підвищення в турнірній таблиці.

- Поразка від «Дніпра» - серйозний удар по чемпіонських амбіціях Олега Блохіна?

- Гадаю, що так, адже абсолютно не розглядався варіант, що «Динамо» може поступитися «Дніпру».

- Наскільки серйозно позначиться на нашій команді травма капітана Олега Гусєва?

- Олег - справжній лідер, а нестача такої людини впливає на саму структуру гри. В даній ситуації «Динамо» потрібен новий лідер, який поведе колектив за собою. Ось зараз ми і побачимо, хто з хлопців впорається з цією роллю, хто вийде на поле і візьме ініціативу на себе.

- Як ви вважаєте, чи змінилася гра «Динамо» після зимових зборів?

- Якщо відштовхуватися від забитих м'ячів, то ніби як почали більш агресивно діяти в атаці. А от захист... Так грати в обороні не можна, адже фактично в кожному матчі захисники самі створюють гольові атаки біля власних воріт. Але якщо виключити цей момент, то, на мій погляд, в обороні з'явилася якась узгодженість.

- Чи станемо ми свідками відкритого футболу на «Олімпійському»?

- Скоріше потрібно зіграти більш компактно, а не відкриватися, витримуючи дисципліну на полі. Зараз залишилося вже мало команд, які грають у відкритий футбол, адже в такій ситуації виходить анархія. Футболісти повинні як захищатися всі разом, так і атакувати. Не сказав би, що той, хто заб’є першим, стане переможцем. Результат зустрічі можна переламати. Головне - зіграти цілісно.

- Ваш прогноз на матч «Динамо» - «Металіст»?

- Фаворитом, однозначно, є «Динамо». Але й «Металіст» приїжджає в Київ не просто взяти участь в грі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер