«Динамо» – «Металіст»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Металіст»: останні новини перед грою

Хоча раніше була інформація про те, що приліт команди можливий безпосередньо в день гри, делегація харківського клубу прибула до Києва напередодні та зупинилася в одному з фешенебельних готелів у центрі міста.

Головний тренер харків'ян Ігор Рахаєв взяв на гру 18 гравців, серед яких переважно гравці молодіжного складу, а також новачки, які приєдналися до команди під час зимового міжсезоння. Також залишилися в Києві Антонов та Козинець, які брали участь у вчорашньому матчі молодіжок.

Нагадаємо, гравці основного складу «Металіста», які представляли команду в першій половині сезону, бойкотували гру з «Динамо» через заборгованість клуба по зарплаті.  

Уранці в день гри відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, що динамівці зіграють у своєму основному комплекті форми білого кольору (голкіпер – у жовтому), у той час як гравці «Металіста» одягнуть виїзний комплект форми синього кольору (голкіпер – у червоному). Як й у вчорашньому матчі молодіжних складів, обидві команди гратимуть без логотипів титульних спонсорів на футболках.

Сьогодні в Києві панує по-весняному тепла, хмарна з проясненнями погода. Температура повітря на момент початку зустрічі, за прогнозами синоптиків, становитиме близько +5°С.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер