»Динамо» - «Металіст». Початок матчу о 15:00

»Динамо» - «Металіст». Початок матчу о 15:00

Центральний матч туру цікавий уболівальникам із багатьох точок зору. «Металіст» в останніх іграх набрав потужний хід, у двох зустрічах забивши дев’ять м’ячів і завдяки невдачам «Динамо» зміг упритул наблизитися до другої позиції. Результат киян прямо протилежний – лише одне очко і, як наслідок, уперше в нинішньому сезоні команда поступилася лідерством «Шахтарю».

Для команди Валерія Газзаєва недільна зустріч буде багато в чому визначальною. Якщо тренер зможе належним чином налаштувати гравців, повернувши їм дух переможців, успішний результат у грі з «Металістом» стане початком нового етапу, який змусить забути про невдалий березень. І справді, відступати динамівцям далі нема куди. Чергова втрата очок поставить команду в залежне від «Шахтаря» положення, коли розраховувати доведеться не лише на власні сили, але й на осічку головного конкурента. А позаду ще й «Металіст» підтискає, який пригадав про давню мрію поборотися за місце в Лізі чемпіонів…

Певною мірою на руку «Динамо» зіграє одужання двох гравців оборонного плану – Тараса Михалика й Айїли Юссуфа. Напевно хтось із них, а можливо й Бетао, займе місце дискваліфікованого через перебір попереджень Євгена Хачеріді. На центр захисту у грі з «Металістом» випаде пристойне навантаження і відповідальність, враховуючи блискучу форму Девича і Коельо. А ось із підсиленням нападу в «Динамо» не дуже багато варіантів. Через ушкоджений м’яз майже на місяць вибув Артем Кравець, він зараз проходить реабілітацію в Німеччині. Лише розпочав післяопераційне відновлення Гусєв. Обидва гравці розпочнуть тренування в середині квітня. Серед травмованих і Богуш, але його є ким замінити - зараз у «Динамо» воротарська позиція надійно закрита Шовковським, у разі потреби завжди готовий дебютувати в першій команді Бойко.

В останні дні біля кас стадіону «Динамо», де продаються квитки на недільний матч, було людно. Немає сумнівів, що на центральну гру туру прийде повний стадіон. Солідна підтримка буде й на боці «Металіста», із Харкова має намір приїхати близько тисячі найактивніших фанів команди. Для решти вболівальників, які не зможуть відвідати стадіон, повідомляємо, що пряма трансляція матчу на території України відбудеться на телеканалі ТЕТ. Початок о 15:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер