»Динамо» – «Металіст». Початок о 16:30

»Динамо» – «Металіст». Початок о 16:30

Можна лише уявити, наскільки неприємно чути динамівським уболівальникам слова колег із Харкова, які називають недільну зустріч «матчем за друге місце». Розгубивши в останніх матчах очки, підопічні Лужного впритул підпустили до себе «Металіст», поразка від якого може опустити команду на третє місце.

Втім, «Динамо» в нинішньому сезоні неодноразово доводилося приймати атаки. Причому як на футбольному полі, так і на словах. Справлялися з ними гравці та тренери з різним успіхом. На майбутній матч, як полюбляють казати тренери, гравців зайвий раз налаштовувати не потрібно. Достатньо подивитися на турнірну таблицю, яка красномовно покаже шанси «Динамо» на перше місце й гаряче дихання конкурентів, які прагнуть зачепитися за Лігу чемпіонів.

Шестеро представників першої команди «Динамо» зіграли в середу за національні збірні України, Фінляндії, Бразилії та Марокко, ще двоє за «молодіжку». Інші, а це 14 польових гравців та два воротарі, в одноразовому режимі тренувалися на клубній базі. Під завісу сезону тренери не дають гравцям високі навантаження. Головне завдання – зберегти набрані функціональні кондиції.

У майбутній зустрічі Олег Лужний як і раніше не розраховує на Андрія Шевченка. Під знаком питання участь Мілоша Нінковича. Серба все ще турбує ушкодження, яке ін отримав при падінні в матчі з «Карпатами» місяць тому. Залишається поза грою Гільєрме, через дискваліфікацію не зіграє Хачеріді. З приємних новин – розпочав тренуванняАндрій Несмачний. Щоправда, повернути звичну позицію на лівому фланзі захисту старожилу команди буде дуже непросто. У непоганій формі перебуває його прямий конкурент Ель Каддурі, відновилися після травм Горан Попов і Маграо. Вчора перший матч після піврічної перерви за молодіжний склад провів Шовковський. За словами воротаря, в поєдинку перших команд він напевно ще не зіграє, обмежившись потраплянням до заявки.

Матч найкращих команд Києва та Харкова окрім турнірної інтриги включає і суперництво бомбардирів. Чи жарт, у першій сімці найрезультативніших гравців чемпіонату четверо представників двох клубів. Особливо яскравим очікується протистояння нападників збірної України Мілевського та Девича.

Обслуговувати зустріч буде арбітр національної категорії Володимир Сіренко із Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1990 році, а через 12 років почав залучатися до обслуговування матчів вищої ліги. У нинішньому сезоні Сіренко обслуговував п'ять матчів елітного дивізіону, в тому числі два за участю «Динамо» та «Металіста»: «біло-сині» та харків'яни здобули мінімальні виїзні перемоги над «Кривбасом» (8 тур) та «Карпатами» (12 тур) відповідно. Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра національної категорії – Ігор Пономаренко, який представляє Миколаїв, та Анатолій Свистун (Чернігів).

Центральний матч 18-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Динамо» – «Металіст» відбудеться 21-го листопада, в неділю, на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського. Початок о 16:30. Пряму трансляцію зустрічі дивіться на телеканалі 1+1, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».


Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер