“Динамо-2” відправляє ФК “Вінницю” у другу лігу

“Динамо-2” відправляє ФК “Вінницю” у другу лігу

Фінішував 12-й чемпіонат України серед команд першої ліги. Друга динамівська команда, сформована переважно з молодих гравців, вихованців клубної ДЮСШ, зайняла третє місце, пропустивши вперед кіровоградську “Зірку” та бориспільський “Борисфен”.

В останньому, 34 турі, підопічні Володимира Онищенко у Вінниці екзаменували однойменний клуб і святкували перемогу 2:0. Цікаво, що матч першого кола закінчився з аналогічним рахунком, але на користь суперників.

Вінничан, щоб фінішувати на рятівному 15-му місця, влаштовувала лише перемога, хоча і вона не гарантували збереження прописки в першій лізі. Весь матч територіальною перевагою володіли кияни, що знайшло логічне відображення у двох голах, авторами яких стали Воробей і Бровкін.

Вітаємо другу динамівську команду із завоюванням “малих” бронзових медалей, а гравцям бажаємо як скоріше заявити про себе в складі першої клубної команди.

ФК “Вінниця” – “Динамо-2” – 0:2 (0:1).

“Динамо-2”: Худжамов, Башлай, Прошин, Оберемко, Пучков, Рожок (Самборський, 67), Яценко, Алієв (Петкович, 8), Бровкін, Воробей (Кругляк, 73), Ярмаш. Запасні: Михайлов, Максимов, Литвиненко, Сонін. Тренер Володимир Онищенко.
Голи: Воробей (20), Бровкін (82).

Попередження: Алієв (4), Яценко (65) – Сокирка (5), Д.Рябцев (24).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер