«Динамо» – «Металург» (Д): експерт передбачає

«Динамо» – «Металург» (Д): експерт передбачає

- На ваш погляд, наслідком чого є серія невдач «Динамо»?

- Важко сказати. Мабуть, всередині колективу щось не так. Гадаю, в цьому і полягає основна проблема, а такі результати є її наслідком.

- Чи вигідно це донецькому «Металургу»?

- Вважаю, що так. Якщо «Динамо» не збереться на цю гру, то у них можуть з’явитися проблеми. Обіграти можна абсолютно будь-яку команду. Наприклад, зовсім недавно ці слова підтвердили «Карпати». Непереможних колективів не буває.

- Куди поділася атакуюча гра «Динамо» і як виправити ситуацію?

- Нікуди нічого не поділося  У « Динамо» є не тільки хороші нападаючі, але і сильна середня лінія, яка може і повинна забивати. Просто якщо раніше, наприклад , з двох моментів реалізовувався один, то зараз, виходить, потрібно створювати чотири, п'ять або більше. Без моментів не буває голів. Безумовно, коли не забиваєш, це сильно тисне на футболіста психологічно. Тим більше в «Динамо» – команді, яка завжди ставить перед собою максимальні завдання. І коли відбувається одна невдача, потім друга, то на підсвідомому рівні це позначається на грі кожного футболіста. Думаю, потрібно попрацювати над психологією в команді, адже футболісти вміють грати і ми це знаємо.

- «Металург», у свою чергу, стабільними результатами в нинішньому сезоні також не відрізняється. Що гості можуть запропонувати «Динамо» на «Олімпійському»?

- Вони будуть грати у свій футбол. Я дивився поєдинок «Металурга» з «Говерлою» , де донецький колектив забив чотири м'ячі, а пропустив два. Це означає, що команда добре грає в атаці, але пропускає. Не думаю, що вони будуть відсиджуватися в обороні. Просто зіграють у свій футбол. Футбол – гра, яка повинна бути видовищною.

- Яку роль можуть зіграти вболівальники?

- Якщо це справжній вболівальник, який дійсно переживає за клуб, то він має підтримувати команду. Бувають злети і падіння. До того ж команда тільки будується, запросили нових футболістів. Вболівальники, навпаки, повинні згуртуватися навколо цього і підтримати команду. А коли глядачі будуть не свистіти, а аплодувати, то тоді дійсно виростуть крила і щось зміниться.

- Ваш прогноз на поєдинок «Динамо» – «Металург»?

- Прогнозами я особливо не займаюся, а просто стежу за футболом. Мені, як нападнику, подобатися, коли йде відкритий футбол з великою кількістю голів. Мені б дуже хотілося, щоб майбутній поєдинок вийшов видовищним і красивим. Фаворитом же, безумовно, є «Динамо» . Не тільки в цьому, а й в інших матчах. І на своєму полі вони просто зобов'язані перемагати донецький «Металург». Але передбачити щось дуже складно, оскільки за 90 хвилин ситуація може скластися як завгодно.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер