»Динамо» - «Металург» Д. Початок о 19:00

В понеділок відбудуться останні два матчі 6-го туру чемпіонату України. «Динамо» в Києві зіграє з донецьким «Металургом», а «Шахтар» у Луганську з місцевою «Зорею».

Останній тиждень був багатий на новини з табору «Динамо». За два дні до закінчення трансферного вікна відбувся найгучніший перехід нинішнього літа – Андрій Шевченко повернувся до «Динамо». Команду залишили двоє бразильців: найближчий рік на правах оренди за ЦСКА та «Атлетико Мінейро» виступатимуть Гільєрме та Карлос Корреа. Також на цьому тижні динамівці дізналися своїх суперників у груповому турнірі Ліги чемпіонів. За низкою неігрових подій прийшов час футболу, а саме - зустрічі з улюбленою командою.

Донецький «Металург» минулого четверга, незважаючи на відчайдушний опір, не спромігся пройти «Аустрію» і цього сезону в груповому турнірі Ліги Європи брати участі не буде. Розчаровані поразкою, донеччани з Австрії відразу вилетіли до Києва й в останні дні тренувалися на полях дитячо-юнацької школи «Динамо» на Нивках.

Поранений звір удвічі небезпечний! Про це не з чуток знають динамівці, які в останньому турі не спромоглися перемогти розсерджену поразкою в Лісабоні «Ворсклу». Тепер не проти зіпсувати настрій киянам підопічні Ніколая Костова. До речі, програвши восени 2002 року в Кубку УЄФА «Вердеру» 8:0, через кілька днів донеччани перемогли «Динамо» 1:0.

Головною ж подією понеділка може стати поява Андрія Шевченка на полі у футболці «Динамо». Разом із новою командою Андрій провів два тренування і не виключено, що Валерій Газзаєв довірить зоряному новачку місце на полі. Цікаво, що дізнавшись про повернення Андрія до «Динамо», до кас стадіону «Динамо» потягнулися люди. В понеділок з ранку до двох віконець вишикувалися черги. Вболівальники, через десять років, знову хочуть побачити Шеву у футболці «Динамо».

Нагадаємо, що поєдинок «Динамо» – «Металург» (Донецьк) відбудеться в понеділок, 31-го серпня. Початок о 19.00. Шанувальники футболу, які не зможуть прийти на стадіон, будьте готові налаштувати телевізор на канал ТЕТ.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер