»Динамо» – «Металург» Д. Початок о 20:15

»Динамо» – «Металург» Д. Початок о 20:15

З кожною грою «Динамо» додає. Витримавши багато критики після нічиєї з «Оболонню» і непереконливої перемоги над «Таврією», підопічні Газзаєва здобули чотири поспіль перемоги, забивши загалом 11 м’ячів. Судячи з результатів, напад – найсильніша лінія нинішньої команди. У перших трьох іграх динамівці забивали по два м’ячі, в наступних трьох – по три. Хоча основну роль у завершенні атак цього сезону грає Шевченко, окрім нього небезпека може виходити практично від усіх виконавців півзахисту та атаки. Загалом у чужих воротах «розписалися» вісім гравців – семеро українців і фінн Єременко. А ось численні бразильці в «Динамо» зосереджені на захисті своїх воріт. Спочатку з цим не складалося, але потім прийшла надійність. Одне зі свідчень тому – в останніх трьох іграх команда пропустила лише один м’яч.

Після гри з «Гентом» у динамівців залишалися два дні для підготовки до наступного матчу, проти «Металурга». До Києва команда повернулася в четвер уранці і отримала вихідний. Поки гравці відпочивали, Маграо у супроводі клубного лікаря вирушив до лікарні на обстеження. Виходячи з неї, бразилець сяяв від щастя – підозри на надрив м’яза задньої поверхні стегна не справдилися. Кілька днів Маграо доведеться потренуватися за індивідуальною програмою, пропустивши недільний матч. Напевно ця втрата не стане наріжною у визначенні складу на гру. На лівому фланзі захисту претендентів більш ніж достатньо – завжди готові досвідчений Несмачний та Ель Каддурі, відновився після травми і жадає дебютувати в «Динамо» Попов.

Обслуговувати зустріч буде арбітр першої категорії Олександр Дердо з Іллічівська. Олександр народився 3 лютого 1979 року, син колишнього глави суддівського комітету ФФУ Віктора Дерда. Зайнятися суддівством вирішив у 1997 році, на професійному рівні дебютував уже через чотири роки, а до обслуговування матчів вищого рівня залучається з 2007 року. Допомагати Дерду на лініях будуть асистенти арбітра ФІФА – Олександр Войтюк (Запоріжжя) і харків’янин Олег Плужник. Функції резервного рефері на матчі будуть покладені на арбітра національної категорії Євгена Геренду з Калуша.

Нагадаємо, матч «Динамо» – «Металург» Д відбудеться в неділю, 8 серпня. Початок - о 20:15. Пряму телевізійну трансляцію дивіться на телеканалі «1+1», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо» (Київ).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер