»Динамо» - «Металург» (Д). Новини з таборів команд

»Динамо» - «Металург» (Д). Новини з таборів команд

Сьогодні відбудеться матч восьмого туру національного чемпіонату між київським "Динамо" та донецьким "Металургом". Пропонуємо вашій увазі останні новини з таборів команд.

"Динамо"

Головною новиною динамівців є повернення до строю Юрія Дмитруліна. Досвідчений універсал залікував травму, отриману в кубковому матчі проти "Явора" і вчора з капітанською пов'язкою провів усі 90 хвилин в поєдинку дублюючих складів "Динамо" та "Металургу".

Поступово відновлюється Сергій Федоров та Денис Онищенко. Зрозуміло, що сьогодні вони не зіграють, але в клубі сподіваються, що Сергій та Денис незабаром повернуться до загальної групи. За індивідуальним графіком займається Валентин Белькевич. Басейн, тренажери та бігові вправи - ось сьогоднішні навантаження динамівського капітана.

Підготовка "Динамо" до сьогоднішнього матчу не вирізнялася чимось особливим. Відновлення після поєдинку в Дніпропетровську, теоретичні заняття, тренування на клубній базі в Конча-Заспі.

Дискваліфікованих у "Динамо" немає.

Орієнтовний склад "Динамо" (версія fcdynamo.kiev.ua): Шовковський - Гіоане, Саблич, Гавранчич, Ель Каддурі - Лєко, Юссуф, Діого Ринкон, Гусєв - Клебер, Шацьких.


"Металург Д"

Донецька команда прибула до Києва у четвер. Поки дубль "Металургу" грав з динамівськими резервистами, основа провела тренування на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

Втрат у наших гостей майже нема, якщо не враховувати дискваліфікацію ЯЯ Туре.

Початок матчу о 18.00, пряма трансляція на телеканалі СТБ, текстовий он-лайн коментар на нашому сайті.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер