«Динамо» – «Металург» (Д). Останні новини перед грою

«Динамо» – «Металург» (Д). Останні новини перед грою

Розташувавшись у готелі, вони потім вирушили на НСК «Олімпійський», де в кількості 18 футболістів провели годинне тренувальне заняття. Перед його початком головний тренер команди росіянин Сергій Ташуєв привітав Василя Прийму з тим, що у того в сім'ї народилася дитина, а потім поспілкувався зі своїми підопічними щодо важливості завтрашньої гри.

На сьогоднішній передматчевій нараді було вирішено, що динамівці вийдуть о 17.00 на поле НСК «Олімпійський» у комплекті ігрової форми білого кольору (воротар у жовтому), а донеччани темно-синього (голкіпер – зеленого).

Матч із «Металургом» пропустять травмовані гравці «Динамо»: Бущан, Селін, Гармаш та Безус. Через дискваліфікацію в неділю на поле не вийдуть Хачеріді та Ідейє. Є втрати й у гостей. Матч у Києві пропустять через дискваліфікацію основні захисники Микола Морозюк та В'ячеслав Чечер.

Дуже дисциплінованими у грі мають бути Александар Драгович та донеччани Грегорі Нельсон й Володимир Польовий, які мають у пасиві по три «гірчичники».

Сонце в день матчу в Києві буде рідко виглядати з-за хмар. Удень піде невеликий дощ, але до настання вечора він має закінчитися. Температура повітря за прогнозом www.sinoptik.ua складе +8°.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер