Йожеф Сабо: “Треба грати агресивно”

Йожеф Сабо: “Треба грати агресивно”

Учора у конференц-залі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського головний тренер "Динамо" Йожеф Сабо провів передматчеву прес-конференцію, присвячену поєдинку чемпіонської ліги проти леверкузенського "Байєра".

- Не минуло й дві доби після матчу чемпіонату України, - сказав Йожеф Сабо, - як знову готуємося тепер уже до Ліги чемпіонів. Розуміємо, що поєдинок буде непростим. Німці можуть як програти, так і зіграти блискуче, як це було у поєдинку з "Реалом". "Байєр" - хороша, збалансована команда, тому ще раз повторюю: поєдинок буде дуже важким.

- Йожефе Йожефовичу, матч проти "Байєра" буде для вас першим домашнім у Лізі чемпіонів після поєдинку з грецьким "Панатінаїкосом". Наскільки ви змінилися відтоді?
- Звичайно, я вже не такий, як був колись. Працюючи поряд із Валерієм Васильовичем, я багато чого навчився. Не люблю футбол, від якого глядачі сплять на трибунах. Треба грати агресивно.

- На вашу думку, це несподіванка, що перше місце у нашій групі посідають команди, посіяні з третього та четвертого кошика?
- По-перше, відбувся лише перший тур, тому зарано ще про це говорити. У будь-якому випадку ми не плануємо бути хлопчиками для побиття. У мене дуже хороші футболісти, потрібно лише їх об'єднати в команду.

- Останнім часом "Байєр" виступає не так упевнено в чемпіонаті Німеччини. Чи не вплине це на настрій наших хлопців?
- Усі чудово розуміють відповідальність, яка лягає на наші плечі. Усі працюють, кожен хоче себе проявити… Так, "Байєр" програв "Штутгарту" - 0:3, але міг і виграти. Той же Бербатов мав три нагоди забити за рахунку 0:0.

- Як справи в Белькевича?
- Він займається у загальній групі. Можливо, буде серед запасних. Місце в складі потрібно завойовувати.

- Наскільки серйозна травма у Бідненка і чи встигне він відновитися?
- Усе ви хочете знати. На щастя, з Бідненком нічого серйозного не трапилося. Він готуватиметься до поєдинку.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер