»Динамо» – «Металург» Д. Післяматчева прес-конференція

»Динамо» – «Металург» Д. Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер "Динамо":
- Я дуже задоволений змістом та результатом матчу. Обидві команди продемонстрували високий рівень: хорошу організацію, швидкість, боротьбу… Ми розпочали гру з єдиної помилки, що призвела до пропущеного м'яча. Готуючись до протистояння з "Металургом", ми переглянули його останній матч проти "Іллічівця" і для себе вирішили, що сьогоднішньому супернику треба запропонувати жорстку опіку та високі швидкості. Як показав матч, у цих компонентах ми мали кращий вигляд. "Металург" влаштовувала нічия і він робив усе для того, щоб її втримати. Нам же потрібно було добувати очки, які навесні даються не так уже й легко. На сьогодні для нас важливим був результат, і ми його досягли.

- На цей момент лівий фланг - найпроблемніше місце у команді. Як ви оцінюєте перспективи Чеснаускиса?
- Сьогодні Каддурі зіграв активно і повністю переграв свого опонента. У деяких моментах він зіграв не так ефективно, адже не завжди у Бадра виходили результативні передачі. Ми стежимо за Чеснаускисом, але йому потрібен час для сприйняття принципів і манери гри "Динамо". Він молодий, старанний, робить усе необхідне для завоювання місця в основному складі.

- Прокоментуйте дії Олександра Яценка.
- Ми знаємо його рівень. Олександр уже давно на підході до першої команди. На мій погляд, сьогодні він діяв дуже впевнено і раціонально.

Том Каанен, виконуючий обов'язки головного тренера "Металурга":
- Динамівці не дозволили моїм підопічним грати в комбінаційний футбол, який, власне, є нашою сильною стороною. Команда Михайличенка сьогодні мала ліпший вигляд, але не за кількістю створених моментів, а за контролем м'яча. Більша половина матчу пройшла на нашій половині.
Забивши першими, ми зарано заспокоїлися, та Зотов наприкінці зустрічі міг зрівняти рахунок, але вдарив вище.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер