»Динамо» – «Металург» Д. Післяматчева прес-конференція

»Динамо» – «Металург» Д. Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко, головний тренер "Динамо":
- Я дуже задоволений змістом та результатом матчу. Обидві команди продемонстрували високий рівень: хорошу організацію, швидкість, боротьбу… Ми розпочали гру з єдиної помилки, що призвела до пропущеного м'яча. Готуючись до протистояння з "Металургом", ми переглянули його останній матч проти "Іллічівця" і для себе вирішили, що сьогоднішньому супернику треба запропонувати жорстку опіку та високі швидкості. Як показав матч, у цих компонентах ми мали кращий вигляд. "Металург" влаштовувала нічия і він робив усе для того, щоб її втримати. Нам же потрібно було добувати очки, які навесні даються не так уже й легко. На сьогодні для нас важливим був результат, і ми його досягли.

- На цей момент лівий фланг - найпроблемніше місце у команді. Як ви оцінюєте перспективи Чеснаускиса?
- Сьогодні Каддурі зіграв активно і повністю переграв свого опонента. У деяких моментах він зіграв не так ефективно, адже не завжди у Бадра виходили результативні передачі. Ми стежимо за Чеснаускисом, але йому потрібен час для сприйняття принципів і манери гри "Динамо". Він молодий, старанний, робить усе необхідне для завоювання місця в основному складі.

- Прокоментуйте дії Олександра Яценка.
- Ми знаємо його рівень. Олександр уже давно на підході до першої команди. На мій погляд, сьогодні він діяв дуже впевнено і раціонально.

Том Каанен, виконуючий обов'язки головного тренера "Металурга":
- Динамівці не дозволили моїм підопічним грати в комбінаційний футбол, який, власне, є нашою сильною стороною. Команда Михайличенка сьогодні мала ліпший вигляд, але не за кількістю створених моментів, а за контролем м'яча. Більша половина матчу пройшла на нашій половині.
Забивши першими, ми зарано заспокоїлися, та Зотов наприкінці зустрічі міг зрівняти рахунок, але вдарив вище.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер