»Динамо» – «Металург» Маріуполь. Напередодні матчу

»Динамо» – «Металург» Маріуполь. Напередодні матчу

Після впевненої перемоги над голландським “Фейєноордом” у четвертому турі першого групового турніру Ліги чемпіонів у “нагороду”, окрім призових та гарних шансів продовжити боротьбу в престижному турнірі, динамівці отримали… день відпочинку. В напруженому ігровому та тренувальному графіку від був дуже доречний. На базу в Конча-Заспі футболісти заїхали в п’ятницю. Цього ж дня ввечері та в суботу вранці динамівці проведуть тренування.

Після того, як на поле вийшов цілий ряд раніше травмованих гравців, у лазареті клубу перебувають “усього” три виконавця: Головко, Ващук та Федоров. Не допоможе партнерам і дискваліфікований на п’ять матчів Георгій Пеєв. У суботу він пропустить свою другу гру. Варто відзначити, що через травму в складі маріупольців на поле не вийде Євген Таран.

У вищій лізі маріупольський “Металург” виступає з сезону 1996/97рр. За п’ять років команда встигла десять разів зустрітися з київським “Динамо”: +10=0-0, різниця м’ячів 29-4. У Києві суперники грали п’ять разів: +5=0-0, різниця м’ячів 14-1. Як бачимо, металургівцям ще не вдалося відібрати в киян бодай очко.

Підопічні Миколи Павлова відчувають проблему не тільки відібрати в “Динамо” очко, але й забити в Києві гол. Раніше їм це вдавалося лише один раз, у дев’ятому національному чемпіонаті. Правда, в свої ворота в тому матчі вони пропустили одразу шість.

Найкращий бомбардир очних зустрічей румун Чернат. У активі Флорина чотири влучних удари. По три на рахунку Шевченко та Реброва. В складі “Металурга” двічі відзначився Браїла.

В останньому чемпіонаті в Києві “Динамо” святкувало перемогу 1:0 (Чернат), а в Маріуполі – 6:0 (Чернат-3, Несмачний, Шацьких, Мелащенко).

Обслуговуватиме зустріч суддівська бригада з Харкова на чолі з О.Краном. Асистенти В.Петров та В.Сусло. Делегат ФФУ Петро Кобичик (Чернівці).

Квитки на суботню зустріч вже поступили в продаж ціною в межах від 2 до 5 гривень, у залежності від обраного сектору. Запрошуємо киян та гостей столиці відвідати стадіон “Динамо” імені Валерія Лобановського 26-го жовтня об 19.00 й підтримати своїх улюбленців у відповідальному матчі. Цього вечора їм як-ніколи буде потрібна ваша присутність.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер