»Динамо» – «Металург» М. Післяматчова прес-конференція

»Динамо» – «Металург» М. Післяматчова прес-конференція

Олексій Михайличенко (головний тренер “Динамо”):

-Те, що гра буде проходити саме в такому руслі, ми не сумнівалися. Це проблема не тільки київського “Динамо”, а й усіх команд, які грають у Лізі чемпіонів. Нервова напруга відчувалася і на лаві запасних. Можливо, свій внесок у дії команди внесла обставина, що ми рідко граємо таким складом. Не було звичного взаєморозуміння. До цього слід додати поле – на такому газоні творити, демонструвати швидкість та показувати “розумний” футбол дуже важко.

Ряд футболістів “Динамо” сьогодні зіграло не на своєму рівні. Якоюсь мірою гра була “до м’яча”. Хоча, можливості для взяття воріт “Металурга” були. Відрадно, що особливо в другому таймі хлопці показали бажання і характер.

-Чи встигнуть відновитися до матчу з “Ньюкаслом” гравці основи, які вийшли на заміну?
-Белькевич провів на полі 45 хвилин, Шацьких та Діого Ринкон і того менше. Тому важко говорити про складнощі у відновленні. В будь-якому випадку, на сьогодні ми запланували для них певну роботу. Інша справа, що ряд гравців через мікротравми не змогли допомогти команді. Це Дмитрулін, Гавранчич та Хацкевич.

-Олексій Олександрович, ви планували, що Гусин проведе на полі всі 90 хвилин, чи це була вимушена обставина?
-Цього вимагала гра. Якби ми змогли раніше реалізувати свою перевагу й вели в рахунку, то надали б Андрію відпочинок. Але на сьогоднішній день нам дуже важливі очки в чемпіонаті й не існує другорядних матчів. Після Ліги чемпіонів ми часто втрачаємо очки. За три дні дуже важко відновитися і ви самі бачили, що ми не можемо казати про два рівноцінних склади. Адже справа не тільки в індивідуальних діях, але й у зіграності.

-Якби “Динамо” зуміло забити гол у першому таймі, чи вийшли б на поле Белькевич, Шацьких та Діого?
-Так, вони з’явилися б у будь-якому випадку. Сьогоднішній день не планувався для них як вихідний.

***

Микола Павлов (головний тренер маріупольського “Металурга”):

-Хлопці старалися, до них немає жодних претензій. Якщо б ми не пропустили м’ячі наприкінці матчу, то були не так розчаровані. Тепер команда думкою в іграх проти “Кривбаса” та “ Волині”, де ми збираємось здобути очки. Сьогодні також мали бажання збільшити очковий доробок, але не вдалося. До речі, якщо сьогодні проти нас вийшли б ті ж самі гравці “Динамо”, що й проти “Фейєноорда”, то нам було б легше. А ці “нові” 9 виконавців доказували свої претензії на місце в основному складі. Ми зробили все од нас залежне. Погано, що тепер Красноперов буде пропускати матчі через червону картку.

-Питання не по грі. Чому після загибелі Степана Молокуцько не був перенесений матч із “Шахтарем”?
-Ми одразу звернулися до батьків Степана. Вони погодились, щоб перенесений матч не був черговим спогадом про їх горе. Я сам довго не міг повірити у це, вважав, ще сталася якась помилка...

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер