»Динамо» - «Металург» З: історія протистояння

»Динамо» - «Металург» З: історія протистояння

Історія протистоянь «Динамо» і «Металурга» (Запоріжжя) тягнеться з сезону 1992/1993, коли команди вперше зустрілись у Запоріжжі. Той матч завершився результативною нічиєю 1:1, що продемонструвало непоступливість запорізьких «козаків».

Усього за цей час команди провели 31 матч. 23 перемоги на рахунку «Динамо» (вісім із них – із крупним рахунком), 6 матчів завершились внічию і дві перемоги в активі «Металурга». Різниця м’ячів вражає: 71:22.

Найрезультативніший поєдинок був проведений у першому колі сезону 1998/1999, коли «Динамо» переграло «Металург» з рахунком 6:2. «Дублями» в цьому матчі відзначились Андрій Шевченко і Валентин Белькевич. Ну а найпопулярніший результат фіксувався 5 разів, і кожен раз святкувало перемогу «Динамо».

Кращими бомбардирами в матчах між «Динамо» і «Металургом» являються Сергій Ребров, який недавно підписав контракт із казанським «Рубіном» (на його рахунку 10 забитих м’ячів), а в запоріжців – Валентин Полтавець, який зараз захищає кольори одеського «Чорноморця». Максим Шацьких являється автором єдиного хет-тріку, зафіксованого в протистояннях команд (сезон 2002/2003, перше коло).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер