»Динамо» – «Металург» З: коментарі динамівців

»Динамо» – «Металург» З: коментарі динамівців

Після переможного матчу із запорізьким «Металургом» динамівці поспілкувалися з журналістами.

 

Олександр Алієв, півзахисник «Динамо»:

- Збоку здається, що на полі ви бачите тільки Мілевського, а Мілевський тільки вас. Це правда?

- Я б так не сказав. Ви бачили, що в Москві я грав на обох нападників. Хто знаходився в кращій ситуації, тому й віддавав м'яча. Отже я не скупився.

- Сьогоднішня перемога далася вам легко?

- Ми забили два м'ячі. Програючи з таким рахунком, в другому таймі суперник навіть не зробив ніяких спроб, щоб щось змінити і забити гол. Ми контролювали м'яча. Можливо, «Металург» просто втомився.

- Такі удари в «дев'ятку», як сьогодні, спеціально відпрацьовуєте на тренуваннях?

- Після кожного тренування я залишаюся на полі, б'ю штрафні, відпрацьовую удари з поворотом. Очевидно, це дарма не проходить.

- Сьомін після гри похвалив?

- Він похвалив всю команду. Сказав, що ми молодці, витримали таку спеку й перемогли. Найголовніше, що ми взяли три очки.

* * *

Андрій Несмачний, захисник «Динамо»:

- Не можна сказати, що ця перемога дісталася нам легко. Суперник приїхав, щоб теж добути якісь очки, тим паче, за чотири тури вони пропустили лише один м’яч. Добре, що в першому таймі нам вдалося реалізувати той момент, який у нас був, після цього грати стало легше.

- Сьогодні за вашою спиною стояв не Шовковський, як завжди, а молодий дебютант. Налагодили з ним взаєморозуміння?

- Так, все нормально, Богуш відіграв матч непогано. Якщо на табло нуль пропущених – означає добре. Ніякої паніки у нього не було, Станіслав зіграв спокійно. Можу сказати, що його дебют вдався.

- Під час матчу він щось підказував, кричав? Або більше покладався на ветеранів?

- Звичайно, підказував. Ми, навпаки, говоримо йому це робити, і націлюємо на те, щоб він давав підказки захисникам.

- Ви вже думаєте про «Спартак», або про нього вже не варто й думати?

- До «Спартака» у нас ще два матчі. Зараз частина гравців роз'їдуться до розташування своїх збірних, потім у нас матч із «Арсеналом». Тільки після нього думатимемо про «Спартака».

- Сьогодні ви віддали капітанську пов'язку Тарасу Михалику. Хто дав таке розпорядження?

- Я сам ухвалив таке рішення. Хотів віддати Бадру, але він не захотів. Напевно, вирішив, що ще зарано.

- Про заміну ви самі попросили?

- Так. Дав про себе знати м'яз. Позначився перехід із штучного поля на природне.

* * *

Микола Морозюк, півзахисник «Динамо»:

- З лавки запасних завжди важкувато вливатися в гру, але оскільки в цьому чемпіонаті я ще не виходив на заміну, у мене було величезне бажання грати, і я довго чекав того моменту, коли тренер випустить мене на полі. Нарешті це сталося. Збоку здавалося, що в команди, начебто, все добре виходило. Гадаю, я не зіпсував загальної картини.

- А що вам тренер говорив перед виходом на поле?

- Як завжди, сказав «зав'язати» гру в центрі поля, тримати м'яча і прагнути загострити гру біля воріт, частіше обігрувати суперника і бити по воротах.

- Ви вже виходили на поле кілька разів в матчах Ліги чемпіонів. І з кожним разом Юрій Сьомін відводить вам більше часу на полі…

- У мене була бесіда з головним тренером, він сказав, що буде мені більше довіряти. Чемпіонат тільки розпочинається, і в подальших матчах, гадаю, гратиму більше часу. Юрій Павлович говорить, що все залежить від мене. Якщо старатимуся – потраплю до основного складу. Шанс мені нададуть, адже тренер на мене розраховує.

- Перед початком сезону ви опинилися в схожій ситуації з Володимиром Лисенко. Не розглядали варіанти продовження кар'єри в оренді?

- Чесно кажучи, спочатку я сам про це думав і проявив ініціативу змінити команду, але керівництво мені відразу сказало, що про це не може бути й мови. Хлопцям, на яких вони не розраховували, дали шанс проявити себе в інших командах, а мене попросили залишитися.

* * *

Тіберіу Гіоане, півзахисник «Динамо»:

- Можна сказати, що перед Лігою чемпіонів «Динамо» набирає хорошу форму?

- Ми виграли тільки два матчі поспіль, а ви говорите, набираємо хорошу форму. Ще потрібно працювати і працювати. В чемпіонаті у нас справи йдуть не дуже добре. Тренуватимемося.

- Чому ви зараз не потрапляєте до основного складу?

- Не знаю. Напевно, потрібно більше старатися, більше забивати. Раніше, коли я забивав в кожному матчі, завжди виходив в основному складі. Зараз забивати став менше – і менше став грати.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер