«Динамо» – «Металург» (З): останні новини перед грою

«Динамо» – «Металург» (З): останні новини перед грою

Київське «Динамо» прийматиме запорізький «Металург».

Уранці напередодні гри відбулася традиційна передматчева нарада служб, задіяних у проведенні гри. Були погоджені питання безпеки, а також затверджено, в якій формі команди проведуть цю зустріч.

Динамівці зіграють у своєму основному комплекті форми білого кольору (голкіпер – у жовтому), гості – також у основному, червоному (голкіпер – у зеленому). Арбітри одягнуть футболки блакитного кольору.

Після завершення гри основні події будуть уже відбуватися на НСК «Олімпійський». Туди ж вирушить й наша команда в повному складі. На «Олімпійському» відбудеться вшанування чемпіонів та гала-концерт на честь чемпіонства київського «Динамо», а також ювілею першого тріумфу «біло-синіх» на євроарені.

Сьогодні трохи змінить свій графік роботи київський метрополітен. Із 20:00 станцію метро «Олімпійська» буде закрито на вхід та вихід пасажирів (поїзди будуть прямувати без зупинки), станцію «Палац Спорту» буде закрито на вихід, а станцію «Площа Льва Толстого» закриють на вхід. Після завершення концерту може бути обмежений вхід пасажирів на станціях «Олімпійська», «Палац Спорту» та «Площа Льва Толстого». Для зручності глядачів концерту в ніч із 30 на 31 травня київське метро працюватиме на 1 годину довше, ніж зазвичай.

Синоптики обіцяють сьогодні в Києві хмарну погоду, проте без опадів. Температура повітря протягом дня коливатиметься на позначці +18°…+22°С.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер