»Динамо» - «Мілан»: свято європейського рівня

»Динамо» - «Мілан»: свято європейського рівня

Товариський матч динамівців і володарів Кубка чемпіонів став багато в чому символічним. Але головне – це повага, виявлена найсильнішим клубом Європи до найтитулованішого клубу України.

Так, суперник привіз не найсильніший склад, але для цього були об’єктивні причини. Зате який футбол показали ті, хто вийшов на поле. Видно, що хлопці грали від душі, не валяли дурня, а бились за результат і для глядачів. Уболівальнику не було на що дорікнути. Матч вийшов цікавим із точки зору гольових моментів і результативності. Команди давали грати один одному, але при цьому пристрасті бушували ще й які!

І попередження були далеко не для профілактики, і Неста з Мілевським один одного потріпали не по-дружньому, і до останньої хвилини суперники намагались вирвати перемогу. Утім, хто б не переміг, основну місію цього вересневого вечора обидві команди виконали: уболівальники залишились задоволеними.

Подивитись було на що і на кого. Сергій Федоров і Айіла Юссуф знову в строю після травми, незвичайно агресивний та націлений на ворота суперника Артем Мілевський, дебютанти Шахір Бельгазуані і Денис Гармаш… У суперника молодший брат Кака в парі з чемпіоном світу Нестою, знаменитий тріумфатор Кубка світу-2002 Емерсон, найтитулованіший «міланіст» у цьому матчі Кафу, один із найяскравіших форвардів Серії А Альберто Джилардіно, юний вундеркінд Пато...

Порадували і наші, і гості з Апенін. Кожна із команд показала щось своє, щось незвичайне для нас. Так, як грали динамівці в першому таймі, ми давно не бачили. Розкуто, агресивно, результативно і домінуючи над серйозним опонентом. Після перерви суперники влаштували постійний обмін гольовими моментами, який в результаті у підсумку завершився на користь підопічних Карло Анчелотті.

Висновки про готовність своїх гравців робити тренерам обох команд, ми ж не без задоволення констатуємо той факт, що «біло-сині» діяли як і годиться учасникам Ліги чемпіонів. Залишається надіятись, що цей настрій і пристрасть уже незабаром ми побачимо від «Динамо» безпосередньо в турнірі елітних клубів континенту.

Перед матчем динамівців із ювілеєм привітали Віктор Ющенко, Мішель Платіні (зроби він це на відстані, за допомогою спеціального монітору), Григорій Суркіс, а нинішній президент «Динамо» Ігор Суркіс сповістив приємну новину – відтепер над емблемою «Динамо» красуватимуться дві зірки – 13 перемог у чемпіонатах, 13 перемог у чемпіонатах СРСР знайшли своє відображення.

Після завершення поєдинку на вболівальників очікував приємний сюрприз у вигляді святкового концерту. У футболістів, тренерів та функціонерів була своя, не менш цікава зустріч. Отож, свято удалось!

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер