«Динамо» (мол) – «Десна» (Чернігів) – 2:2. Перемогу не втримали…

«Динамо» (мол) – «Десна» (Чернігів) – 2:2. Перемогу не втримали…

Суперником наших молодих футболістів стала чернігівська «Десна».

У першому таймі йшла рівна гра, але все ж на перерву із перевагою в рахунку пішли гості, зумівши вразити ворота Олександра Ткаченка у контратаці на 23-й хвилині.

Друга половина зустрічі проходила під диктовку «Динамо». На 59-й хвилині «біло-синім» вдалося відігратись. Олександр Алієв віддав розрізну передачу на Андреса Ескобара, якого завалив на газон голкіпер. Арбітр не став свистіти і Олег Маік, опинившись першим на м’ячі, вразив пусті ворота.

Через кілька хвилин динамівцям вдалось відзначитись вдруге. Трубочкін навісив у штрафний майданчик, Бадрі Акубардія пробив, але воротар зміг відбити удар. М’яч відскочив до Алієва (на фото), який з кількох метрів відправив його точно в ціль.

Але перемогти у цьому матчі киянам не вдалося. Футболіст «Десни» скористався помилкою динамівців у центрі поля і холоднокровно реалізував вихід сам на сам із воротарем.

Підсумок – бойова нічия 2:2.

Наступний свій матч молодіжна команда «Динамо» проведе 13 липня проти донецького «Металурга» у рамках молодіжної першості країни.

5-й контрольний матч

07.07.2012р. Конча-Заспа. НТБ «Динамо»

«Динамо» (мол) – «Десна» (Чернігів) – 2:2 (0:1)

«Динамо» (мол): Ткаченко (45, Бущан), Трубочкін (70, Шевчук), Братков (70, Болденков), Ягодинскіс (70, Парцванія), Акубардія (70, Нестеренко), Цибульник (70, Фароян), Буяльський (70, Савченко), Хубуа (46, Карп), Маік (70, Тищенко), Ескобар (70, Раджабов), Алієв.

Голи: Маік (59), Алієв (63) – (23), (78).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер