«Динамо» (мол) – ФК «Буча» – 1:1

«Динамо» (мол) – ФК «Буча» – 1:1

У першому таймі динамівці активно використовували фланги. Праворуч діяв переважно Савченко, а зліва Каверін. Однак їхні проходи до певного часу не створювали загроз воротам «Бучі». Суперники грали організовано, в першу чергу, намагаючись зберегти свої ворота в недоторканності, а потім уже думаючи про атаку.

Під завершення тайму «біло-сині» посилили пресинг, і це ледь не принесло свої плоди. Чудовий момент був у Маїка, який не поцілив у воротаа з вигідної позиції, після відмінного пасу Андрія Єфремова. Потім воротам кілька разів загрожував Савченко, однак і його намагання не завершилися успіхом. Спочатку після його небезпечного удару м’яч поцілив у свого гравця, Панфілова, а потім Олексію вдалося, нарешті, спрямувати сферу до сітки воріт, але до цього боковий арбітр дав відмашку, побачивши офсайд, і гол не було зараховано. Ще раз Савченко потурбував голкіпера «Бучі», спрямувавши м'яча під поперечину ударом з-за меж штрафного майданчика, але той зафіксував сферу намертво.

У другому таймі склад «біло-синіх» кардинально змінився. На полі з'явилися гравці команди U-19, яким належало реалізувати те, що не вдалося зробити їхнім партнерам у першому таймі. Завдання ускладнилося на 56-й хвилині, коли динамівці пропустили гол. Мельниченко з ауту ввів м'яча безпосередньо до штрафного майданчика, Мухаммед головою скинув м'яча на дальню стійку, де Литовченко також головою спрямував м'яча у ворота Максима Вайла. Після пропущеного м'яча динамівці практично всім складом насіли на ворота «Бучі». Суперники підсіли та притиснулися до свого штрафного майданчика. Тривалий час їм вдавалося стримувати атаки, але на 86-й хвилині тотальна перевага «Динамо» таки відбилася на табло. Після розіграшу кутового та навісу до штрафного майданчика спритнішим за всіх виявився Кирило Процишин. У хвилини, що залишилися, динамівці спробували організувати штурм воріт, проте вирвати перемогу їм не вдалося. Підсумок зустрічі – нічия 1:1.

У другому турі 18 січня молодіжному складу «Динамо» протистоятиме о 14.00 чернігівська «Десна».

XVIII Меморіал Макарова. Група «А». 1 тур.

17.01.2013. «Динамо» (мол) – «Буча» – 1:1 (0:0)

«Динамо» мол. (1 тайм): Бущан – Сухомлинов, Болденков, Васильєв, Нагорний – Савченко, Єфремов, Цибульник, Каверін – Панфілов, Маїк.

«Динамо» мол. (2 тайм): Вайло – Ковтун, Бурда, Процишин, Никитюк – Кузик, Вацеба, Лазарович, Харатін, Пограничний (Нечай, 68) – Тищенко.

Голи: Процишин, 83 – Литовченко, 56.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер