«Динамо» (мол) – збірна України (U-17) – 2:2

«Динамо» (мол) – збірна України (U-17) – 2:2

Варто відзначити, що до юнацької збірної були викликані четверо представників київського «Динамо» – воротар Вадим Солдатенко, а також півзахисники Віктор Циганков, Ігор Яровий та Павло Ореховський.

Динамівці відкрили рахунок у матчі. Голом відзначився Олексій Савченко. Рахунок зрівняв представник «Динамо» у збірній Віктор Циганков, який став автором єдиного м'яча українців у першому контрольному матчі проти молодіжної команди угорського «Ференцвароша».

Динамівці знову вийшли вперед завдяки голу Валерія Болденкова, який замкнув на дальній стійці подачу Євгена Чумака після розіграшу кутового. Однак втримати перемогу «біло-синім» не вдалося – Арендарук зрівняв рахунок. Гра так і завершилася мировою.

Склад «Динамо» (мол): Архангельський – Сухомлинов, Болденков, Іашвілі, Шевчук – Полегенько (Мякушко, 55), Савченко, Чумак, Кузик – Панфілов (Тищенко, 60), Раджабов.

Голи: Савченко, Болденков – Циганков, Арендарук.

Асистент старшого тренера молодіжної команди Сергій Процюк підбив підсумок тренувального збору команди:

- Турецький збір пройшов для нашої команди успішно. Нам вдалося перевірити свої сили в матчах із сильними суперниками. Ті ж ЦСКА, «Зеніт» та «Динамо» перебувають на лідируючих позиціях у російській першості. Й у цих матчах наші хлопці проявили себе з найкращого боку, дуже гідно виглядали. Сьогодні у команди вихідний, а із завтрашнього дня ми розпочинаємо цілеспрямовану підготовку до матчів першості України, перший із яких відбудеться вже в суботу проти «Кривбасу». Будемо готуватися на свіжому повітрі, для цього нам підготували третє поле на базі в Кончі-Заспі.

www.dynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер