»Динамо» (молодь): дві гри з «Вашашем»

»Динамо» (молодь): дві гри з «Вашашем»

У п'ятницю молодіжна команда «Динамо» на Кіпрі провела два контрольних поєдинки. Підопічні Олександра Хацкевича зустрілися з вихованцями академії угорського «Вашаша» U-17 і U-19.

У першому матчі глядачі побачили відразу сім забитих м'ячів. Активний Єдешко, який перебуває в «Динамо» на перегляді, вчинив фланговий прохід і низом завдав прицільного удару з-за меж штрафного майданчику в дальній від воротаря кут. За хвилину рахунок подвоїв Фароян, замкнувши передачу Хльобаса. Відзначимо, що обидва м’ячі було забито після вдало розіграних контратак. Потім той же Єдешко, який, очевидно, робить усе, щоб справити враження на тренерів, вчинив прорив правим флангом і завдав удару по воротах. Воротар зреагував, але першим на добиванні опинився Хльобас. Після перерви він же довів рахунок до розгромного, а ще один м’яч записав на свій рахунок Хобленко, відгукнувшись на передачу Швидкого. Лише після цього, трохи розслабившись, динамівці пропустили. Але останнє слово все одно залишилося за ними: на 71-й хвилині після розіграшу «стандарту» Швидкий головою забив шостого м’яча.

«Динамо» (молодь) – «Вашаш» U-17 – 6:1

«Динамо» (молодь):
Бущан (Ісламкулов, 46), Котляр, Васильєв, Лухтанов, Балан, Фароян, Савченко (Ісраїлов, 46), Ходжашвілі, Єдешко, Хльобас, Швидкий.

Голи: Єдешко (23), Фароян (24), Хльобас (37, 50), Хобленко (54), Швидкий (71) – Роланд Сабо (56).

* * *

Друга гра, що проходила паралельно, завершилася із скромнішим рахунком. Суперник відзначився першим – головою після подачі кутового. За три хвилини Трубочкін укинув м’яча з ауту, Раджабов у штрафному майданчику розвернув захисника корпусом, але був звалений на поле. Пенальті чітко реалізував Єфремов. Відразу після перерви «Динамо» вийшло вперед, забив Панфілов після розіграшу кутового і точного пасу Браткова. Тепер відіграватися довелося угорцям. В одному з епізодів динамівська оборона не підстрахувала один одного, виконуючи зонний захист, м'яч перейшов до футболіста суперника, який спрямував його до воріт.

У цілому, впродовж гри в нашої команди була перевага. У першому таймі мав забивати Панфілов. А за рахунку 2:1 Раджабов виходив віч-на-віч із воротарем і також не реалізував свого моменту.

«Динамо» (молодь) – «Вашаш» U-19 – 2:2

«Динамо» (молодь):
Тимофеєв, Трубочкін, Братков. Акубардія, Боровик, Єфремов, Буяльський, Ісраїлов (Савченко, 46), Хобленко, Раджабов, Панфілов.

Голи: Єфремов (29, з пенальті), Панфілов (49) – ? (26), ? (58).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер