»Динамо» (молодь): мінімальна поразка

»Динамо» (молодь): мінімальна поразка

Невдачею завершився для молодіжного складу «Динамо» другий матч у рамках Меморіалу Макарова. «Путрівка», здобувши вчора перемогу над хлопцями з Академії, виявилися сильнішою й динамівської команди рангом вище.

У першому таймі глядачі, які зібралися в манежі бази в Кончі-Заспі, забитих м’ячів так і не побачили. А ось відразу ж після перерви підопічні Олександра Хацкевича вимушені були відіграватися, коли до гола призвів фланговий навіс і влучний удар головою. На 61-й хвилині Швидкому вдалося відновити рівновагу в рахунку – Артем замкнув подачу Балана із правого флангу. Вирішальний же м’яч суперник провів за десять хвилин до фінального свистка – до взяття воріт призвела аналогічна комбінація, як і в першому випадку.

Молодіжний склад «Динамо» провів звітний поєдинок у наступному складі: Тимофеєв (Волинець, 46), Балан, Братков, Акубардія (Гарбар, 62), Кузнецов (Трубочкін, 46), Боровик (Моцик, 62), Мирослин (Котляр, 32; Пивовар, 68), Буяльський, Гриппа (Фароян, 80), Савченко (Швидкий, 46), Панфілов.

Наступний тур на Меморіалі Макарова запланований на вівторок, 18-го січня. Команда Олександра Хацкевича поміряється силами з молодіжним складом «Оболоні». Початок о 16:00.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер