»Динамо» (молодь): нічия на Кіпрі

»Динамо» (молодь): нічия на Кіпрі

У четвер молодіжна команда «Динамо» провела черговий контрольний поєдинок на кіпрському зборі. Підопічним Володимира Мунтяна протистояла команда МЕАП, яка після 19-ти турів ділить третє місце в другому дивізіоні Кіпру.

Вже на 4-й хвилині динамівці пропустили гол, але ближче до середини першого тайму зусиллями Дудченка, який добив м'яча в сітку після удару Білали, змогли відігратися. На 23-й хвилині суперник знову вийшов уперед. У другому таймі статус-кво відновив Малин, який з передачі Оздоєва вийшов віч-на-віч із воротарем, обіграв його і відправив м'яча до сітки.

- Перший тайм був рівним, - ділиться враженнями асистент тренера молодіжної команди «Динамо» Сергій Процюк. - Після перерви перевага була в нашої команди, ми могли забити ще кілька м'ячів. Загалом, за змістом другий тайм був набагато кращий, ніж перший.

«Динамо» (молодіжна команда) – МЕАП – 2:2 (1:1).

«Динамо» (перший тайм):
Ситников, Черемисин, Хачеріді, Логінов, Поліщук, Пархоменко, Козлов, Сокуренко, Білала, Прокипчук, Дудченко.

«Динамо» (другий тайм): Рудько, Коваль, Прилєпов, Рижук, Назарчук, Оздоєв, Долгій, Гриппа, Іванющенко, Макаренко, Малин.

Голи в «Динамо» забивали Дудченко і Малин.

Наступний контрольний матч на Кіпрі команда Володимира Мунтяна зіграє 17-го лютого. Суперником стане молодіжна команда «Анортосиса».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер