»Динамо» (молодь): зупинка у півфіналі

»Динамо» (молодь): зупинка у півфіналі

Для молодіжної команди «Динамо» «Путрівка» прямо як зачарована команда. Підопічні Олександра Хацкевича зустрічалися з цим суперником уже втретє за останній місяць. Попередні два поєдинки динамівці програли спочатку в товариському матчі, а потім і на груповому етапі Меморіалу Макарова. На жаль, третя зустріч завершилася з тим же «успіхом». І знову наша команда пропустила вирішального м’яча на останній хвилині поєдинку.

Із перших хвилин господарям довелося несолодко. Після помилок у центрі поля рятувати команду довелося Тимофеєву – двічі лише кінчиками пальців Анатолій діставав м’ячі після небезпечних ударів Галюка та Литовчика. Але незабаром динамівці опанували себе. Непоганий момент був у Раджабова, коли воротар хоч і перебував у сидячому положенні, впіймати м’яча все ж зміг. Завершував атаку ударом і Швидкий, але м’яч знову дістався воротарю.

Все ж найцікавіші події сталися після перерви. У другому таймі йшла не менш напружена гра. Ось динамівці заробили право на штрафний удар. Буяльський добре подав, і Акубардія головою вбив м’яча в сітку! Втім, оговталася «Путрівка» дуже швидко. Чи не в наступній атаці суперник застав зненацька Тимофеєва і прицільно пробив по воротах, зрівнявши рахунок.

Загострення пристрастей досягло своєї межі, коли ще за хвилину арбітр угледів порушення правил у діях Козлова, і вказав на одинадцятиметрову позначку. Героєм у цій ситуації став Тимофеєв, який розгадав наміри Медведєва та відбив м’яча в правому від себе куті. Долю ж матчу вирішила помилка Браткова на останній хвилині, коли суперник перехопив м’яча і «розстріляв» нашого воротаря.

Таким чином, цього року фінал Меморіалу Макарова відбудеться без динамівської команди. У вирішальному матчі зустрінуться ФК «Львів» та «Путрівка».

«Динамо» (молодь) – «Путровка» – 1:2 (0:0)

«Динамо» (молодь):
Тимофеєв, Балан (Трубочкін, 85), Братков, Гриппа, Боровик, Савченко, Швидкий (Панфілов, 55), Козлов, Буяльський, Раджабов, Акубардія.

Голи: Акубардія (72) – Вишняк (74), Медведєв (89).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер