»Динамо» (молодь): перша перемога на Кіпрі

»Динамо» (молодь): перша перемога на Кіпрі

Двотижневий підготовчий збір на Кіпрі проводить молодіжний склад «Динамо». Перші два дні – неділю та понеділок – команда працювала в режимі двохразових тренувань. Також хлопці пройшли спеціальний тест, щоб визначити анаеробний поріг кожного футболіста.

А у вівторок команда Олександра Хацкевича провела перший із п'яти запланованих контрольних поєдинків, проти молодіжного складу «Апоеля» з Нікосії. Вже в перші двадцять хвилин динамівці забили два м'ячі: спочатку реалізував пенальті Єфремов, а потім після навісу Ісраїлова відзначився Васильєв. Трохи пізніше кіпріоти спромоглися відіграти один м'яч, але від розгромної поразки їх це не врятувало. Ще до перерви Єфремов, показавши індивідуальну майстерність, обіграв захисників і прицільно пробив у нижній кут воріт. А в другому таймі почин партнерів підтримали Швидкий та Хльобас. Перший замкнув передачу Фарояна, а другий завершив атаку головою після пасу Ходжашвіли.

«Динамо» (молодь) –
«Апоель» (молодь) – 5:1 (3:1).

«Динамо» (молодь), перший тайм: Тимофеєв, Балан, Васильєв, Лухтанов, Акубардія, Боровик, Єфремов, Буяльський, Ісраїлов, Раджабов, Панфілов.

«Динамо» (молодь), другий тайм:
Бущан, Котляр, Братков, Трубочкін, Акубардія, Фароян, Савченко, Ходжашвілі, Єдешко, Швидкий (Хобленко, 61), Хльобас.

Голи: Єфремов (3, 38), Васильєв (18), Швидкий (60), Хльобас (72) – Андреос (25).

Наступний контрольний поєдинок динамівська молодь проведе 18-го лютого. Підопічні Олександра Хацкевича двома складами зустрінуться з вихованцями академії угорського «Вашаша» U-17 та U-19.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер