»Динамо» (молодь) перемогло на турнірі в Хорватії!

»Динамо» (молодь) перемогло на турнірі в Хорватії!

Фінальний поєдинок із господарями турніру вийшов для нашої команди непростим, але підопічні Олександра Хацкевича проявили характер, силу волі й досягли перемоги!

Із початку поєдинку не все складалося вдало для київських динамівців. Вони пропустили першими, коли після подачі кутового суперник вдало зіграв головою. Зрівняти рахунок вдалося ще до перерви: Буяльський вдало виконав штрафний на фланзі, знайшовши передачею Браткова, і динамівський захисник був влучним. Київське «Динамо» продовжувало володіти ініціативою й після перерви. Цього разу Буяльський, завдяки індивідуальним діям, відзначився сам, вивівши свою команду вперед, але за двадцять хвилин до фінального свистка наші хлопці помилилися в захисті і пропустили прикру контратаку, яка, на жаль, стала результативною.

За регламентом, у разі нічийного результату в основний час, була передбачена серія пенальті. Щоб визначити переможця, командам довелося бити по шість разів. Перший одинадцятиметровий удар не реалізував Ісраїлов, потім Братков та Єфремов були точними. Ще однієї осічки припустився Гарбар. Боровик не схибив, а вирішальний удар реалізував Швидкий. Суперники же тричі не змогли переграти нашого воротаря Ткаченка, який став справжнім героєм, відбивши три пенальті! Недаремно за підсумками турніру його визнали найкращим воротарем. Ще одна індивідуальна нагорода дісталася Буяльському, який став найкращим гравцем.

«Динамо» (Київ) – «Динамо» (Загреб) – 2:2 (по пенальті – 4:3)

«Динамо» (Київ):
Ткаченко, Балан, Братков, Лухтанов, Гарбар, Трубочкін (Савченко, 65), Боровик, Раджабов (Єфремов, 60), Буяльський, Гемега (Ісраїлов, 78), Панфілов (Швидкий, 73).

Голи: Братков (34), Буяльський (43) – (20) (60).

Зазначимо, що до Києва динамівці повертаються завтра, 6-го червня.

Інформаційний відділ «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер