»Динамо» (молодь) перемагає «Спартак»

»Динамо» (молодь) перемагає «Спартак»

У суботу молодіжна команда «Динамо» провела контрольний поєдинок із горловським «Спартаком», у складі якого грали хлопці 1993-го року народження, а також вихованці харківського інтернату.

Для динамівців матч розпочався з неприємної несподіванки. У ході контратаки Гарбар із Миросліним помилилися в обороні, внаслідок чого суперник вийшов віч-на-віч і пробив у правий від воротаря кут. Тимофеєв до м'яча дотягнувся, але від його руки він залетів у ворота.

Утім, підопічні Олександра Хацкевича доволі швидко розставили все на свої місця. Ходжанашвілі зробив передачу з правого флангу, Швидкий виграв боротьбу і грудьми переправив м'яча до воріт. А за хвилину до свистка на перерву Ходжанашвілі отримав передачу і сам із гострого кута метрів із 10-ти потужним ударом вивів команду вперед.

У другому таймі господарі продовжили володіти ініціативою, явно переграючи суперника. Блискучі моменти раз по раз виникали в Панфілова та Раджабова, продуманими передачами відзначався Буяльський. А вдача посміхнулася Ісраїлову, який влучним ударом у дальній кут встановив остаточний у матчі рахунок.

«Динамо» (молодь) – «Спартак» (Горлівка) – 3:1

«Динамо» (молодь) перший тайм:
Тимофеєв, Гарбар, Лухтанов, Шептицький, Акубардія, Мирослін, Фаворов, Єфремов, Ходжанашвілі, Швидкий, Котляр.

«Динамо» (молодь) другий тайм: Леванідов, Балан, Братков, Трубочкін, Акубардія, Васильєв, Савченко, Буяльський, Ісраїлов, Панфілов, Раджабов.

Голи: Швидкий (6), Ходжанашвілі (44), Ісраїлов (64) – ??? (4).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер