»Динамо» (молодь) у чвертьфіналі Меморіалу Макарова

»Динамо» (молодь) у чвертьфіналі Меморіалу Макарова

У завершальному матчі групового етапу зустрілися між собою дві динамівські команди – молодіжний склад та академічна група хлопців 1994-го року народження.

Поєдинок вийшов принциповим – уперта боротьба велася на кожній ділянці поля. Команди швидко переходили до атаки, і м’яч майже не затримувався в центрі поля. Першими помилилися «академіки», коли м’яч зачепив руку когось із захисників у штрафному майданчику. Панфілов двічі пробивав пенальті, й обидва рази м’яч залітав до сітки воріт. Утім, доволі швидко напруження емоцій не витримав і молодіжний склад. Невпевнено зіграв воротар, пропустивши курйозний гол після рикошету. А постарався у цьому моменті Галкін. У результаті, 1:1 після першого тайму.

Ледь розпочався другий тайм, як молодіжна команда знову вийшла вперед. Раджабов скористався з невиправданого виходу з воріт Бущана, і спрямував м’яча до порожніх воріт. Але молодші динамівці знову знайшли в собі сили відігратися. Абдулавов, який вийшов на заміну, чудово скористався з пасу партнера із правого флангу, головою зрівнявши рахунок. Та все ж, останнє слово залишилося за підопічними Олександра Хацкевича. Котляр добре подав на Швидкого, якого залишили без нагляду перед штрафним майданчиком, і Артем упевнено переграв воротаря.

Зазначимо, що у чвертьфінальному матчі жереб звів молодіжну команду «Динамо» з ФК «Чабани» (матч відбудеться в суботу, 22-го січня, о 17:00), а академічна група припиняє свій виступ на Меморіалі, отримавши неоцінений досвід матчів із досвідченішими суперниками.

«Динамо-Академія» – «Динамо» (молодь) – 2:3 (1:1).

«Динамо-Академія»:
Бущан (Ісламкулов, 78), Урюпін (Твердохліб, 80), Тимошенко, Симчук (Фурсенко, 80), Замогильний, Руденко (Юзифович, 88), Фаворов, Галкін, Колодяжний (Гридько, 80), Бобошко (Абдулавов, 60), Кизилатич.

«Динамо» (молодь): Волинець, Трубочкін, Гарбар, Кузнецов, Моцик, Савченко (Раджабов, 46), Мирослин, Котляр, Панфілов (Швидкий, 46), Фароян.

Голи: Галкін (33), Абдулавов (62) – Панфілов (30), Раджабов (50), Швидкий (75).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер