»Динамо» (молодіжний склад): дві перемоги над «Арсеналом» із Білої Церкви

Євген Макаренко

Напередодні відльоту на кіпрський збір резервісти «Динамо» провели останній контрольний поєдинок. У п’ятницю вони двома складами зіграли проти «Арсеналу» з Білої Церкви. І обидва матчі підопічні Володимира Мунтяна виграли з рахунком 2:1. У першому поєдинку грали переважно молоді хлопці, вихованці клубної Академії, а в другому – досвідченіші динамівці.

Спочатку Пивовар обіграв суперника і віддав м’яча під удар Боровику, який точно вистрілив приблизно з лінії штрафного майданчика. Але незабаром «Арсенал» відновив рівновагу з пенальті, призначеного за гру Адаменка рукою. Господарі оговталися доволі швидко, і вже за дві хвилини Панфілов після помилки захисників реалізував вихід віч-на-віч з воротарем.

«Динамо» (молодіжний склад):
Ткаченко (Волинець, 46), Трубочкін, Адаменко, Акубардія, Лапушенко, Довгий, Єфремов (Кохія, 46), Пушняков (Стретович, 46), Пивовар, Боровик (Рябушко, 53), Панфілов (Мамотенко, 75).

Голи у складі «Динамо» (молодіжний склад) забивали:
Боровик (34), Панфілов (42).

* * *

Футболісти, які вийшли на поле в другій зустрічі, підтримали почин своїх партнерів, також здобувши перемогу завдяки м’ячам Макаренка та Щедрого. Євген у першому таймі чудово виконав штрафний на 34-й хвилині, а Артем після перерви, скориставшись з невдалого виносу м’яча у виконанні воротаря, майстерно закинув сферу за комірець метрів із 30-ти. Все, що вдалося зробити гостям, – це скоротити відставання в рахунку до мінімального.

«Динамо» (молодіжний склад): Тимофеєв, Козлов, Логінов (Кохія, 46), Шматоваленко, Менжега, Прилєпов, Щедрий (Стретович, 58), Іванющенко (Рябушко, 58), Теміле, Макаренко, Осадчий (Мамотенко, 50).

Голи у складі «Динамо» (молодіжний склад) забивали: Макаренко (34), Щедрий (51).

Нагадаємо, що в суботу молодіжний склад «Динамо» вирушає на збір на Кіпр, який триватиме два тижні.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер